IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 182183184185186 922>
Автор
Порака
leontina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 295
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 12:32
Ajde clenki nad mene da se napieme od ubavoto capucino!!LOL
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 12:54
фала за кафето на членката над членката која ја поканувам на кафе исто така
Motivation is game in my hands
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 12:55

E toe src..........i nie taka pravevme....LOL...pa posledna godina ludnica bese....sto sakavme pravevme ni ucenje ni niso,,,,,pa dogovaranja za matura i dalje.......blazesivi......Wink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 13:03

super..............srekna...Tongue

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 17:23
Tuka sum srcuska......Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 17:29

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

daj da se zabavuvame nekako ..srcuska nikoj dr ne ne druzi

pa ajde........sto ti ide na pamet toa...........kazuvaj.........Tongue

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 17:33

Ajde........spremna si?............Samo ne zaboravaj ubavo da se obleces......mnogu e ladno........!!!LOLWink

Кон врв
veda Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 287
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 17:41
 koj e nad mene neka se simne dole!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 17:57
Ladno e !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:18
Pa ke se zagreeme?!LOL
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:26
члену над мене, да не сакаш да ти позајмам еден пар од моиве три пара пижами на мене????
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:26

Ne be ke stisnam zabi stom na ovaa n ei e ladno nema ni mene-na kitot strav na mene ne strav

Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:28
јас па реков ќе ја стиснеш дупкана од кај што дише китон мајката
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:28

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

члену над мене, да не сакаш да ти позајмам еден пар од моиве три пара пижами на мене????

Ejjjjjj..............super....kako ti tekna na toa nesto ...moze sekako!! Samo kazi mi kakva boja se?!..........LOLLOLLOL

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 182183184185186 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.