![]() |
|
kejt-d-grejt |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 40> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Amor sto se zanasas so takvi taznotii, aj ja ke te izguskam da ti pomine
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
( peperutce, gledas za sto ti zborev? |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
СРЕДБА
Помнам колку улиците се радуваа на твоите чекори кога доаѓаше... Поленот од липите од својот мирис до тогаш прекрасен, се усрами... А јас сум го стегнала силно срцето оти ако го пуштев ќе излеташе па без срце сега ќе шетав. Изменето од kejt-d-grejt - 28.Јануари.2009 во 00:37 |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() за момент почувствував мирис на пролет |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
originaly posted by Kejt-d-grejt СРЕДБА Помнам колку улиците се радуваа на твоите чекори кога доаѓаше... Поленот од липите од својот мирис до тогаш прекрасен, се усрами... А јас сум го стегнала силно срцето оти ако го пуштев ќе излеташе па без срце сега ќе шетав. Vistinska prolet vo srceto Kejt...sekoja cest ![]() |
|
|
|
![]() |
|
АЛЕЛУЈА
![]() Топлината од огништето на две метра од нас ги сокотка лицата. Гали како мајка среќата... Еден до друг, еден во друг - чудесна хармонија... Колку ли ни требаше да го најдеме спокојството... Ти си моја мисла, јас сум твојот збор. Ти моја црква си и олтар мој, Јас твоја пченица и вино и длабок мирис на босилок. И...иако не постојат опипливи докази, иако се' личи на бајка ил' сон јас верувам и од верба фанатик станувам ........дека не си илузија... ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 29.Јануари.2009 во 09:59 |
|
![]() |
|
ПОКЛОН
Во гените пронајдов аманет оставен од предците мои мир да немам! сон да не ме фати! бел ден да не видам! Дури не те најдам дур' не ми го дадеш она што кај тебе е мое. Талкав, скитав низ еони и поминав вселени, па бушава и прашлива на прагот ти легнав. Ти побарав мир, ти побарав сон, ми понуди дом. ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 31.Јануари.2009 во 00:43 |
|
![]() |
|
Кога умираше,
седнат на фотељата со ветвите раце прекрстени, и главата в земи наведната, не знам дали тагуваше... дали се лутеше... што му ја украдоа младоста од нозете и песната од грлото. Ама знам дека го чувствуваше безнадежот и товарот на тие околу него, кои зборуваа за некои нови случки ни малку битни и нестрпливо чекаа... да раздадат за душа. Во мислите му шепнав... ... ...ништо не му шепнав само го погалив. ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 03.Февруари.2009 во 14:01 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
НЕШТО БЕЗ ВРСКА
Ќе ти признам нешто: вечерва пак седевме на клупата. Не ти кажав порано, за сонот да не ти го реметам и да не ми речеш, седење на клупа и броење ѕвезди е кич, драга моја! А јас морав да те однесам таму, оти пак бев сама и многу ми студеше... ... ... Take it! Take another little piece of my heart now, baby! Oh, oh, break it! Break another little bit of my heart now, darling.......... Изменето од kejt-d-grejt - 05.Февруари.2009 во 02:05 |
|
![]() |
|
ГРРР...ФИУУ...ГРРР...ФИУУ...
Денес пак заборави да ме гушнеш. Не лажи дека си ме чувал дури спиев - грчеше ко стар грамофон. ![]() |
|
![]() |
|
Идам!...Идам!...
Се' е спремно, те молам не се секирај Супата е топла, чаша вино може? Еве летам!...Итам!...Брза сум ко нов процесор Луди се тие што те нервираат, не те познаваат, не те разбираат Колата се расипала, времето се расипало, луѓето се расипале., само ние уште арни останавме. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |