IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 96979899100 137>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 11:55
... ако подобро се сетам, на мојата ѕвезда советник која ми велеше да ја прифатам мојата судбина полна со обичности кои ми ја разрануваа душата, дека моите обиди предизвикуваат само сожалување и покрај тоа што ми е вкусот на свеж извор, никој нема да се напие, бар не таа за која сум наменет и дека таа што ќе пие нема да забележи ништо посебно и необично која ќе ме стави во редот на милионите обични чешмички крај патот низ кој случајно минувала.
Гледав по патот низ кој минуваа жедни но скоро и да не го забележуваа мојот извор обраснат со безбојни растенија, погледот ми се вкрстуваше со случајни и тапи погледи кои реагираа само на светкави реклами за вода со необичен вкус, некои за кои немаше место само сакаа да се напијат од мене и да продолжат за да добијат сила да издржат во долгите редови пред популарните. Не можев да им замерам, бев само обична чешмичка, се обидував да ја прифатам мојата судбина.
Во делот од небесниот свод кој беше над мене ѕвездите ги покри сенка, погледнав нагоре иако не бев навикнат да очекувам, се појави ѕвезда што паѓа, за последен пат посакав желба. Сенката сеуште ја имаше, очите ме заболеа од ненавикнатост за гледање во висини, во позадина се појавија обличја на необичен мал облак, на него седеше ти со светлина сама за себе и почна да се спушташ кон мене... додека пиеше првите зборови ти беа дека ме препозна меѓу милионите... бев збунет, но насмевка се појави на моето лице по толку многу време...

Изменето од zbunet - 24.Јануари.2009 во 12:02
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 12:02

Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 12:02
http://i247.photobucket.com/albums/gg158/margie_popp/Images/Angels/BoyAngel.jpg

Изменето од ZeZnAtA - 24.Јануари.2009 во 12:03
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 12:04
http://www.internationalangelday.com/Welcome_files/Angel%20with%20world.png
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 12:07
C-17%20Globemaster%20III,%20having%20just%20released%20a%20series%20of%20flares%20over%20the%20Atlantic%20Ocean
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 12:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 12:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 12:14
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2009 во 14:18
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2009 во 16:18
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

... ако подобро се сетам, на мојата ѕвезда советник која ми велеше да ја прифатам мојата судбина полна со обичности кои ми ја разрануваа душата, дека моите обиди предизвикуваат само сожалување и покрај тоа што ми е вкусот на свеж извор, никој нема да се напие, бар не таа за која сум наменет и дека таа што ќе пие нема да забележи ништо посебно и необично која ќе ме стави во редот на милионите обични чешмички крај патот низ кој случајно минувала.
Гледав по патот низ кој минуваа жедни но скоро и да не го забележуваа мојот извор обраснат со безбојни растенија, погледот ми се вкрстуваше со случајни и тапи погледи кои реагираа само на светкави реклами за вода со необичен вкус, некои за кои немаше место само сакаа да се напијат од мене и да продолжат за да добијат сила да издржат во долгите редови пред популарните. Не можев да им замерам, бев само обична чешмичка, се обидував да ја прифатам мојата судбина.
Во делот од небесниот свод кој беше над мене ѕвездите ги покри сенка, погледнав нагоре иако не бев навикнат да очекувам, се појави ѕвезда што паѓа, за последен пат посакав желба. Сенката сеуште ја имаше, очите ме заболеа од ненавикнатост за гледање во висини, во позадина се појавија обличја на необичен мал облак, на него седеше ти со светлина сама за себе и почна да се спушташ кон мене... додека пиеше првите зборови ти беа дека ме препозна меѓу милионите... бев збунет, но насмевка се појави на моето лице по толку многу време...

...i tuka pak optimizam... optimisticko zbunuvacki...мечтаење
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2009 во 16:32

eden e zbunet ... one in a million
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2009 во 18:33
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 00:46
... најдобра мисла, никогаш подобра мисла не сум имал, ништо подобро не сум имал, погледни се, погледни ме, изразот и очите ме издаваат кога те гледам, се топи ладната маска како депилатор кубејќи ми ја сета улична влакнеста сировост низ години стекната, сите разгледници каде бев и со кого бев се толку бледи, сите бои прејдоа кај тебе, сите победи ми биле само порази, се смеев, а немав зошто, не те познавав.
Твоето стапало на мојот компјутер, како лесно заборавив на него, ги нагази сите мои букви испишани кои само како да те навредуваат во својот обид да те опишат, така помислив, секој збор може да преставува лага, ти не, овој момент е вистина, топол и единствен, совршена женска мирна линија неспоредлива со ниеден пејсаж додека гледаш во правецот на сваќањата каде лесно ме гледаш без трепет или сомнеж. Дали некој те испрати да ја спасиш мојава душа ? Зар светов без мене не може ? Или се ова издигнати светови кои постојат за да ме внесеш во нив, светкавост во секое твое движење, искрички за кои мислев дека само ми се причинуваат, бар на почеток заради моите ненавикнати очи да сватам дека облините се само почеток на патот кон вистинската судбина, ти не постоиш само за да бидеш сакана, ти постоиш да ме направиш сосем поинаков од што можев да замислам, мислевме интелигенцијата е таа што не води кон погорните скалила на еволуцијата, а цело време биле чувствата...да се знае да се сака до совршеност ...и по неа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 03:02
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

... најдобра мисла, никогаш подобра мисла не сум имал, ништо подобро не сум имал, погледни се, погледни ме, изразот и очите ме издаваат кога те гледам, се топи ладната маска како депилатор кубејќи ми ја сета улична влакнеста сировост низ години стекната, сите разгледници каде бев и со кого бев се толку бледи, сите бои прејдоа кај тебе, сите победи ми биле само порази, се смеев, а немав зошто, не те познавав. Твоето стапало на мојот компјутер, како лесно заборавив на него, ги нагази сите мои букви испишани кои само како да те навредуваат во својот обид да те опишат, така помислив, секој збор може да преставува лага, ти не, овој момент е вистина, топол и единствен, совршена женска мирна линија неспоредлива со ниеден пејсаж додека гледаш во правецот на сваќањата каде лесно ме гледаш без трепет или сомнеж. Дали некој те испрати да ја спасиш мојава душа ? Зар светов без мене не може ? Или се ова издигнати светови кои постојат за да ме внесеш во нив, светкавост во секое твое движење, искрички за кои мислев дека само ми се причинуваат, бар на почеток заради моите ненавикнати очи да сватам дека облините се само почеток на патот кон вистинската судбина, ти не постоиш само за да бидеш сакана, ти постоиш да ме направиш сосем поинаков од што можев да замислам, мислевме интелигенцијата е таа што не води кон погорните скалила на еволуцијата, а цело време биле чувствата...да се знае да се сака до совршеност ...и по неа...
Дури и најсовршениот сликар не би можел да ја наслика и опише онака како што тоа ти го умееш со своите зборови.Восхитувајки и се не тераш и нас да и се восхитуваме и да ја величиме со сета нејзина убавина.Кажав еднаш ке се повторам пак,само можеме да посакуваме да сме на нејзиното место и да мечтаеме по она што ти нејзе и го пружаш...Неизмерна,чиста,искрена љубов...БРАВО МАЕСТРО....Имам само мала замерка но знам дека ќе се поправиш...заборави да го опишеш глаcoт на малата принцеза кое растопува и планини а не едно мало срце како што е твоето

Изменето од butterflyM55 - 28.Јануари.2009 во 16:19
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 96979899100 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.