|
Дали имате “ваш“ свет? |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | ||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да имам, свет во кој има само природа и нема нервози.
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i kletkata znae da zivee nadvor od organot |
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам една клупа во овој реален свет... Сечија, а само моја, неколку часа во еден ден во седмицата... И јас на неа, со кафе и цигара во рацете... И самичка... Така најлесно и најефикасно ги средувам и мислите и чувствата...
|
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мој свет.... кога ќе влезам едвај излегувам!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога сум разочаран замислувам како зеам митралез и рататататау ! Све тоа утепувам дур паѓаат во дупка и на тој начин си играм тетрис
|
||
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zbunet,tvojot svet e mnogu interesen i e golema ``zaraza`` |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И рекорди обарам кога ќе ми тргне
|
||
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma ne se somnevam jas vo tebe |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја заглавувам вратата од влез и така кучињата влагаат и им ги крадат папучите на бабите што ги оставиле пред врата.
- Ааааа ! Од кај дојдоа овие кучишча ?! Оѓин да ги изгори ! Чибу бе ! Чибу ! Кај ми се папучите ?! Ги зедоа овие џукеливе ! А ние се кезиме и на раат пиеме пиво и мезиме чипс на клупата која им користи за оговарање. - Шо се смеете бе вие ? Наместо да ги избркате ! Абе дојди ваму да ги избркаш ! |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mojot svet e samo moj.... samo jas sum vo nego
|
||
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaha jas tebe mnogu te sfakam zs i jas sum vo takva sudbina |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ponekogash imam potreba da se izloliram vo nekoj moj svet,da izlezam od minatoto,da ne mislam na segashnosta i bez grizi za idninata...
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Живеам само во реалноста....... Кога повремено излегуваш од неа и одиш во просторот на замислата, тогаш постои опасност да бидеш повреден..... |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ziveam vo imaginacija...jas ne sum jas...
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |