|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 77> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не постои такво нешто како најдобар, постои повеќе лош и помалку лош, Груевски би го стаил негде измеѓу
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште ДА е така и Македонија ќе биде Калифорнија.....................фитнесссссссс.......... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вива ла гвујо
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама едно нешто е сигурно, некој обожава да го зафркава, па во сите говори му става многу р-а, иако сега малце го има извежбано
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go slusam kako veli .... site treba da zastaneme zad eden kandidat.... pa neli nikoj ne saka ednoumie?
zosto mora site zad toa sto toj ke kaze? lele majko sto me rodi ... peese Zivko dolnodupenecot |
|
kosturot
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do treci koj se sekirase za mojot vid da mu odgovoram deka mi e odlicen.mamamd sum partiski oboen vo crvena boja i 16 zolti kraci i za tvoja informacija ako dade gospod ubavo ce se ofajdam od imotite vo grcija koi gi ima napusteno dalecnata 1945 mojot pokoen dedo.butel siromastijata vo MAKEDONIJA ne e samo poslednite 3-4 god.a sto gi spomna zejtinot,lebot,naftata za toa be brat ne e kriv premierot.vo periodot koga nastanaa poskapuvanjata toa se sluci vo cel svet,a ne samo kaj nas.ce go zaboravev i orlov,mene doticniot premier,odnosno negovite sorabotnici mi nemaat pomognato vo nieden segment na mojot biznis pa ne gi kudam.duri se sluci moi dobri prijateli vo eden moment koga pobarav pomos da mi pobaraat i clenska kniska od vmro koja ja nemam.takvo e vremeto loso e i za mene i za celiot MAKEDONSKI narod
|
|
cigance
Нов член Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj znae,kolku los,a kolku dobar.Ke napise nekoj debelko vo udobna fotelja posle nas.Dali zatoa sto PREZIVUVAME sme nesvesni sto DOZIVUVAME,ili vo prezivuvanje doznavame.Pa mozebi i halucinirame.Lebot ne e sredstvo za razmisluvanje...cekajki gi ubavite kolacinja na nekoja nova kralica Antoaneta.sto sledat posle sekoj naroden glad,posakuvam revolucija za da evoluirame vo misliteli...do togas prijatno vozenje na ovoj voz TRANZICIJA.
|
|
трендафил
Група Регистриран: 06.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно е дека Груевски е најдобриот премиер што сме го имале до сега. Иако морам да кажам дека со оглед на тоа кој се беше премиер до сега тоа и не му беше тешко. Ако се издвои Никола Кљусев, се разбира, човекот кој ја осамостои Македонија иако зад него не стоеше парламентарното мнозинство. И покрај тоа што заслугите на нашиот прв премиер му се префрлаат на тогашниот претседтел, а сите знаеме кои се ингеренциите на претседателот, а кои на премиерот во Македонија.
|
|
Негација на негативното.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
siromastijata ne e samo poslednite 3 godini, no vo poslednite 3 godini so reformite i prerodbata na Gruevski e napraven drasticen pad na standardot na makedonskiot narod. ne moze postojano da se vadime na toa deka taka e vo cel svet. pred malku go citav blogot na edna profesorka koja mnogu ubavo veli, postojano odime po principot TINA (There Is No Alternative) i sepak treba da pocne da se primenuva principot ТАТА (There Are Thousands Alternatives). |
|
kosturot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se slozuvam so tebe deka ima iljadnici alternativi medjutoa za niv treba vreme.MAKEDONIJA trgna po patot za clenstvo vo eu medjutoa znaeme kade zaglavivme,a koga nekoj gi spomena rusija,kina i indija site pocnaa so drvja i kamenja po niv.svetot ne nastanal za eden den.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ova ne mi e jasno... zoshto mene obrakjanje..jas sum za toa zatoa shto i mojata familija kje vidi nekoe fajde... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno najlos ..................i izguben vo svetot na reklamite ..........
|
|
kosturot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvini ako sum zgresil!!! ama na edno mesto napisa deka ako ne si politicki oboen polesno gledas na rabotite.pomisliv deka se raboti za mene.zatoa napisav deka sum oboen vo crvena boja i 16 zolti kraci
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gruevski za pretsedatel i premier i diktatura i edno partiski sistem i nazad da se obedinime site dosta bese podelbi covekot se trudi da ne spoi dosta razedinuvanje i taka sme slabi pa uste i ke se delime dosta bese delbi sega treba da se spoime zaedno sme poslini gruevski+crvenkovski= na nov najsilen makedonski poredok
|
|
Внеси реплика | страница <1 5354555657 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |