|
Предлози за типување |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 89> |
Автор | |
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Goldi ti go prepishav livceto i dobiv ,cist pogodok,kiss ,ti bordzam pijacka ama i ti treba da castish kolku dobi???????????????? Изменето од didi26 - 17.Јануари.2009 во 23:58 |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vide didii kako se igra ne kkako tebe ajde da castis sega
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E vaka se igra Didi
Изменето од Goldi - 20.Јануари.2009 во 15:13 |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Goldi
Uh ama mi nedostaje Horizont |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde davaj ti nekoja dobitna
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno ne pamtam koa Bleck devil pogodil livce Se za edna ili dve utka
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da pa ajde mozi ke mu trgni so nas heheeeeeneka prepisuva
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде бе дајте некој предлог за денес,и некоја страница на нет квалитетна за типови и паднато квоти.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мои предлози за денес,па дадете коментари
1.Гронинген-Ајакс х2 2.Болоња-Милан 2 3.Мајорка-Валенсија х2 4.Интер-Сампдорија 1 5.Лацио-Каљари 1 6.Реал.М- Депортиво 1 7.Фенербахче-Трабзон 1 има квота од 16 до 17 зависи од кладилница,некаде и повеќе. Изменето од fiks - 25.Јануари.2009 во 12:23 |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
kac
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ZA DENES NEKOJ PREDLOG?
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лидс 1 Тотенхем 1
Метц 1
Дижон 1
Манчестер Ј. 2
и една со поголем коеф. Штудгарт 1
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Црно ич не ми се бендисуваат овие
Може само Ман.Јун другите се некако магливи Плус куп меч Штудгарт со Баерн А французите се посебна приказна Изменето од fiks - 27.Јануари.2009 во 13:07 |
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а мене пак манчестер ми е сомнителна...
денеска значи велиш да не се игра, а...
ама и малку има натпревари...амене овие око ми фатија
ке има дополнително коло всреда во италија, така?
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |