|
ФРЧКО претседателски кандидат на розите |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штом е така веќе е сигурно дека е тој кандидат,и веќе е сигурно дека ќе изгубат на избори. Кои само дебили се човече. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no comment
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Професорот од
Правниот факултет Љубомир Данаилов Фрчкоски е кандидат за претседател
зад кој ќе застанат опозициските СДСМ и НСДП, информираа вчера на
заедничка прес-конференција лидерите на двете партии Зоран Заев и Тито
Петковски.
...не знам дали да се смеам, дали да плачам...за ова второво од бес и навреда...зарем за толку многу малоумни не сметаат и потценуваат? Како не им е срам? Уствари од кого срам барам? Ако имаа милиграм срам, ако знаеа какво чувство е тоа, досега ке се самоукинеа. Но со ова што сега го прават, на многу добар пат се тоа да им се случи...конечно еден дел од неокомунистите ќе исчезне од политичката сцена во државава...се надевам дека и останатиот дел ке го следи нивниот пример, без разлика дали свесно или несвесно. |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vistina e ova ili tema za zaebancija?
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со овој потег докажаа дека не се веќе ни во криза, туку паднаа во делириум или бунило пред смрт. Освен ако Фрчкоски сакаат да ни го принесат на избориве како жртвено јагне, а овој од некои свои причини се согласил на тоа... Аман, не ми се трошат ни зборови за него!!! |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вистина...единствен кандидат на СДСМ за претседателските избори е дотичниот. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СЕ ДОКАЖАА КОЛКУ ВРЕДАТ.........
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изгледа сакаат намерно да изгубат.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фрчковски ако стане претседател, треба за заменици да ги земе оној шизофреничарот Шкариќ и будалион Марјановиќ, како негово лево и десно маде. Заради баланс со бај Николај.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кажи ми барем еден кандидат со кој можеше да излезе СДСМ а да не биде СМЕШНО или ЖАЛОСНО... Тоа е МОИРА толку им е капацитетот, а дали ќе се смееш или плачеш , слободен избор... Мене искрено ми се плаче... |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас мислам дека е жртвено јагне на сдсм а пак тој од некои свои причини(кои ќе ги видиме покасно веројатно)се нафатил свесно на тоа...зашто колку и да не го сакаме мора да се признае дека воопшто не е глупав да оди к*рбан џабе
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..moja deviza e...nikogash ne go potcenuvaj neprijatelot...
...poentata na site kandidaturi e odsipuvanje na glasovi... nekoj kje glasa za nekoj od predlozenite...toa e samo pomalku glasovi za nekoj drug... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сигурно има некоја математика позади неговата кандидатура. Тој најверојатно ќе треба да биде коњ за мртва трка... а за кого ќе ја трча трката, останува само да се шпекулира.
Инаку уште непочната кампањата, префинетиот профа почна со својот познат речник: денес му правеле опструкции и селски финти за собирањето потписи! Неговата ароганција и пренадуена надменост се граничи со неподносливост!!! Којзнае какви бисери ќе се изнаслушаме во текот на кампањата... |
||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во досието на господинот фрчковски не постои светла точка што би ме потикнал да мислам дека тој е вистинскиот човек за Македонија, за разлика од професорот Иванов кој има одлични предиспозиции да биде идниот претседател.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |