|
Македонија vs Југославија |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПС. Не купувам увозно млеко |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edno nesto ne mi e jasno ....... a toe e naslovot na temata ........... kako moze da se pravat sporedbi od takov vid ? ...... i sto e najtragicno , gi pravat OMLADINCI koi se rodeni vednas posle raspadot na Jugoslavija ...... sporeduvaat nesto sto povekje ne postoi kako drzava so nesto sto ne funkcionira kako drzava
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu e jasno Miro. zasto togas koa ne postoi taa drzava postojat komunistite? zasto koa ne postoi taa drzava use se rasprava vo jugonostalgija tema?
|
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
" Чоекон немаше поим како да менаџира со фирмата, стигна до пари и место да им плати на млекарите тој у џеб си ги стај. " ......
ti i ponataka mislis deka site ovie kriminali se slucuvaat tuku taka i bez znaenje na " najdobLiot pLemieL " i negovata svita ? ...... onoj koj raboti 24 / 7 ? .............. dokolku e taka , togas jasno e zosto se slucuvaat i kje se slucuvaat prevari od vakov vid ...... vazno e sto bankite pocnaa so cvoite pobaruvanja kon kreditobaratelite ( citaj mlekarite ) potocno kon onie koi gi stavija svoite imoti kako hipotekaren zalog za kreditite koi gi podignaa zaradi nabavka na grla dobitok so koj dobitok kje si obezbedat rabota i egzistencija .....
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti milo , ocigledno treba da se drzis do veterinata ..... ocigledno e deka fobijata od " komunistite " ne ti dozvoluva da gi poglednes vistinskite komunisti koi sega te vodat vo " podobro utre " ......
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
miro aj kladi se tamu i kuti
|
||
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
komu me teknal ovaa tema ... cudi nevideni ste vie...majkata protiv svojata kerka (sin)...
Изменето од Pacifist - 27.Јануари.2009 во 09:29 |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma jas imam vreme i za toa kako iza ova tuka ... ne se grizi .... i neka ne te boli vistinata ...... znaes , sekogas koga se pravat sporedbi , mora da postojat dve nesta ...... toa sto nekoj e Jugonostalgicar , ne go pravi pomalku Makedonec za razlika od onie koi odat do tamu pa veruvaat vo debilitetite na onie koi za zal e vodat drzavata ....... vo propast ......
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
boli vistina? koja vistina miro...iskreno ne me boli niso osven vratot
|
||
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тако је Маршале!
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
onaa vo koja sega zivees i za koja cestopati pisuvas i samata ..... samo , izgleda ne ti se jasni kontradiktornostite vo koi zapadjas ...... a za vratot , ili smeni pernik ili najdi nekoj da te izmasira |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trite boda na gostinski teren nosat pogolema tezina
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shto e be ova ?!,..
interesnosta e vo ,..spontanosta,..a, ne ,...eve ,..tuka "tepajte" se,...ne tamu,...
pointeresno e da mu lupnesh edna ,..na nekoj,..na lice mesto!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo naslovot na temata e tolku bez vrska, i nema logika. jas sum yugonostalgicarka , jas sum se rodila vo Yugoslavija i pola zivot sum go pominala gordeejki se koga na sportskite natprevari se peela Hej Sloveni ...
sega ziveam vo nezavisna Makedonija, sega se raduvam na sekoj uspeh na rakometarkite, na fudbalerite, na ete poslednive denovi rakometarite mi pruzija isto takvo zadovolstvo so svojata igra kako nekogas i gorda sum koga na takvite uspesi se pee Denes nad Makedonija... sramota e sto nekoj ovde saka da me stavi na ednata ili drugata strana, ako sum vamu sum protiv toa, ako sum tamu, sum protiv ova... jas sum i dvete eden profesor pred nekoj den rece ... pa i jas ke go kazam istoto , jas sum bila Butel, dete, pa Butel adolescentka, pa Butel devojka , sega sum Butel zena i majka no nekade vo mene, vprocem kako i vo site seuste ima ponesto od onaa Butel dete i adolescentka i devojka... taka ta Trooper navistina me razocara so otvaranje na vakva tema. vtoro, ako veke se otvori nova tema, zosto 4-5 strani tuka se prefrleni od taa tema, isto nema logika, ili mislite sega ke ni ja unistite temata, jas sigurno prv i posleden pat pisuvam na ovaa tema. |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |