![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 190191192193194 360> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..znam deka sum shvorc..ko crkveni mish...
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека.......треба да сум внимателна
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека не знаев дека олку го сакам и почитувам Тоше. Од дете го слушам...ама мислев дека само како пејач го сакам а не и како човек, како брат..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ZNAM DEKA SRCETO MI GI TI SMRZNA
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
... Znam deka nikoj nemoze da ti ja ukrade srekata .... osven ako samiot ne se otkazes od nea ....
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
знам дека не разбрав што кажа мун
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам дека и јас не разбрав
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЗНАМ ДЕКА Е ОК
![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
....znam deka ne me stava ni pod razno......
![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Ама баш апсолутни ништо не знам...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
утре треба рано да станам ,а ја абер неам за спиење
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Zd
Koga direktorov bi bil cel den na rabota super ke pominuva vreme ![]() ali ova sefov ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
znam deka nekako mnogu mi se prispa posle porucekot
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам дека го надминала дозволениот број на примени ЛП...
![]() ...џабе везев ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 190191192193194 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |