|
Таратур муабети |
Внеси реплика | страница <1 268269270271272 681> |
Автор | |
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIBA ...NE BEGAJ DA NE TREBA DA NE BANIRAS I DVATA
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema za mene za tebe na koj mu padne prv vraka |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Така ли??? Кому иде прв ??
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa sega nema lutis tuka
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABRE KE ME RASTRGNETE
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе, види сега.... не дека нешто лошо ќе ми биде,туку мене верност ми е средно име...по том ме имену познају
Изменето од Biba_G - 26.Јануари.2009 во 22:37 |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какво растргнување??? Вакво красно дете како тебе??? Нема шанси... |
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pokraj vaka ubavi cupina kako da kazam |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сани пак ми ја снема ???
Којзнае овој пат што ќе донесе |
|
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дајте нешто да пивнеме бе...овие во темава ЈУ-носталгија за малку да ме изнервираат...за малку, среќа што не се нервирам јас
|
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немој да одам и да те проверам сега таму ... само ако не ми се допадне тоа што ќе го прочитам- кажи му збогум на ова грч ладно пивце кое треба да ти смири живце |
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ova lesnicive stvarno opasna rabota bile
|
|
|
|
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може нема да ти се допадне, ама кажувам мој став, и не навредив никого...само се бранев...
на здравје |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo taraturdzii
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Внеси реплика | страница <1 268269270271272 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |