![]() |
|
Врска помеѓу колеги |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
so tie sto sedis na masa podobro drzi racete vo dzep,moje pravilo.
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
more shto mu mislam jas na shefot
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ај на вечера сакаш?
Шо ти бе алооооооо -не ма се шалам ![]() не фала,со тебе само службено(пред некој ден беше ова) |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Од искуство - НЕ! |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Ke probam da pobaram da smenam rab mesto, zs mojot kolega e za vo penzija
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
losa rabota,
odmorot propagja |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Подобро да не се меша професија и приватен живот...зашто, ако тргне на лошо, професијата може да отиде некаде, а со тоа и приватниот живот.... од друга страна, да имаш врска со некого кој ти е и дома и на работа - уууф, жива досада! ќе се угушите!
Изменето од chuchuliga - 26.Јануари.2009 во 18:04 |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
nikogas ne mesam rabota so zadovolstvo
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ZOSTO DA NE....
![]() |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
народе тие врски се најприсутни на кого ако не на колегата колешката кога секој ден е до тебе кад тад ке се зближите да не зборувам после 10 години работен стаж сопругата сопругот дома по автоматизам добива бракоразводна парница секоја чест на тие што се маж и жена колеги заедно работат барајте си некој таков-до сите слободни
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Samo ako imav poarna koleska ke videse taa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
otide karierata,
ama ljubovta e povazna |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
AKO NE STE POCNALE DOSEGA, IC NE POCNUVAJTE TAKVA VRSKA, VERUVAJTE, STRASHNO E
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Kolega uh , kako sum mrzovolna , aj osvezime , daj mi eden seks !!!
![]() Auuuuuuuuuuuuu ama zvuci ova zeznato , bre ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |