|
Силна жена! |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da ...barem nikogash nema da vi e dosadno,non stop nova raspravija raznolikost u brak
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za pocetok , bildaj ... mnogu e vazen prviot vpecatok
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја решив да билдам
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ne mi treba takov vid izdrzlivost,mi treba da mozam da se nosam so emotiven teret
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е тоа злато и ја би сакала
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti ne mozes ... ti si rodena placka
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се покажуваат емоциите е квалитет и сила, не слабост. Сила е да станеш, откога ќе паднеш. Да потиснуваш емоции е знак на слабост.
Според мене силна жена е онаа која живее и функционира по свој избор во секоја сфера на животот.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E bogami ova mnogu me izraduva...
Тиквешката ж’та ја прави жена! Тиквешка ракија, кавадаречка жолта или само ж’та. Нема човек што барем еднаш ја пробал оваа ракија, а да не се сеќава на нејзиниот специфичен вкус, мирис и јачина. Таа ја загрева душата кога се радуваме и ја смирува тагата во лошите мигови од нашиот живот. Многумина ја пробале и не ја заборавиле. Но, малкумина знаат дека тиквешката жолта, која е најпознатиот производ на винарската визба „Тиквеш“, ја прави жена! Тоа е Надежда Стојанова, mali, obicni, a silni zeni. Uspeshni. |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... Silna zena .... e samo onaa koja ne im dozvoluva na emociite da upravuvaat so nea ..... ne veruvam deka postoi takvo nesto ..... osven kamenite statui .....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ Е ДО ЕМОЦИИТЕ ... ЕМОЦИИ МОРА ДА ПОСТОЈАТ ... СИЛИНАТА Е ВО КАРАКТЕРОТ |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има има 0.1% од вашиот сој.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c c c, vtorpat vo nekolku meseci go слушам ova, kako беше, каго човек ќе са навикне на нешто и тоа го прави цел живот, на крајот сите сите ние сме себични суштества и сегаш сакаме нешто повеќе, no veruvam deka ...... c c c То хелл with it Силна жена е онаа жена, која пред предизвиците на животот, нема да застане, и да гледа колку тие околу нив се слабаци, и прикравајќи го тоа, не превзема ништо, туку напротив, ќе застане силно на земја, ќе постапуваа соодветно... Не значи ако некоја е силна жена дека понекогаш е лошо да се чуствува дека е потребен некој до нејзе, за истото да го преброди, но и способна, да расуди дали и е потребно помош, а не да докажува дека може самата, и никој за ништо не и е потребен. Не викам дека пред секој човек треба да си ги кажува слабостите, но не значи дека не постојат луѓе кои знаат разберат....итн итн итн....
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno e deka silna zena ne treba da potkleknuva na udarite na zivotot .... tocno e deka treba pravilno da rasuduva ... tocno e deka i taa ke padne i ke i treba necija raka za da stane i prodolzi ponatamu .... Kako moze da se meri silinata spored karakterot koga se potkleknuva sekogas pod udarot na emociite .... Kolku karakterni zeni / devojki podzaboravile na nego koga bile vo prasanje emociite ???? Tuka procentot bi bil mnogu visok .... ne postoi silna zena ... postoi IZDRZLIVA zena ... koja umee da stisne zabi i da prodolzi ponatamu bez ogled na se .....
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
, Колку време само да знаеш го зборам ова што го напиша....
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |