|
Кандидати за претседател |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam koj bi bil dovolno pretstavitelen,uspeshen vo nadvoreshnata politika,diplomat i pred sve harizmatichen za da bide pretsedatel....seushte razmisluvam.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога тоа сум осудила ултра десничари? Мене омилен лик ми беше Јерг Хаидер |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...cisto informativno...shto pravi politikata od lugjeto...
ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ КАНДИДАТИ ОД БЛИСКИ СОРАБОТНИЦИ ДО ЛУТИ ПРОТИВНИЦИ Ѓоле и Фрчко заедно пишувале книга . Во 2003 година професорите Фрчковски и Иванов дури заедно ја напишаа книгата "Современи политички теории". Според Фрчковски, 90 отсто од книгата е негова, а го поканил Иванов да учествува со текст чисто од колегијалност. "Од 800 страници, Иванов напиша текст од околу 20 страници за цивилното општество и државата", вели Фрчковски. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekade procitav
Frcko e najdobar...............vo tepanje zeni za prikaz sme |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka uma tuka i eden shto znae ( sega skoro se vrati od ,...praksa!) i kako se dupi,...odpozadi,..pa, najverojatno,..toj ke mu bide pretsedatel na narodov kutar!,..sviknat si e toj da mu go opnuvaat,..i toa ,..odnazad!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека нема подостоен од мене за таква функција
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема најдобар ама надам се ке е вмровец.
Како можеа фрчковски да го стават во трката чоече типот е добар пример-тепа жени у сред бел ден пред тинекс |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ќе ја тепа и онаа Гркинката
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бегај бре млатеше жена кај тинекс у 3 напладне еј причина-зашто се испаркирала зад него
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па шо да и прави друго, ако не е по сексот ?
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti be,..seushte si ,..dezorientiran?!
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми нема лек, а ми се увртело у глава и ја да се кандидирам, сигурно не се ништо поарни од мене
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da vidish , ne ti e losha idejata,....ako ne mu bide podobro na narodot so tebe,...ziher ke mu bide,...posmeshno!
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно време ми се моташе и за партија и ко премиер членови на влада ќе беа све манекени и цицлести со долги нозе и да видиш како сите ќе чуеа за нас, а вака, неќат ни муабет да прават со нас, нормално и ја ќе се повлечев ко советник да не грубам
|
|
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |