|
Фан клуб Милан |
Внеси реплика | страница <1 56789 27> |
Автор | ||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Милан се најјаки.....
|
||
DarthMakedon
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ФОРЦА МИЛАН
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
УСПЕШНИ ВЧЕРАШНИТЕ ПРЕГОВОРИ ВО БАРСЕЛОНА
Роналдињо оди во Милан Сагата околу Роналдињо најверојатно заврши. Бразилската супер-ѕвезда треба само уште да го потпише договорот за официјално да стане фудбалер на Милан и тоа ќе се случи најдоцна до крајот на оваа недела. По вчерашните долги преговори, двата клуба одлучија Роналдињо да се се пресели на Сан Сиро за 18,5 милиони евра, плус бонуси од дополнителни 1,5 милиони и во моментов треба само да се договорат деталите, односно Милан и Роналдињо да ги дефинираат личните услови. Адриано Галијани и Хоан Лапорта вчера дојдоа до решение иако само половина час претходно изгледаше дека нема никакви шанси да дојде до такво нешто. Двајцата високи функционери се сретнаа на ручек во ресторанот на Барселона, Виа Венета и тоа околу 15 часот. Галијани претходно се слушнал со Роналдињо и се договорил за сите работи, но по двочасовниот состанок со Лапорта заминал во својот хотел и тоа во многу лошо расположение. За разлика од него, соработниците останаа во ресторанот и го очекуваа епилогот од преговорите. За тоа време, Галијани имал телефонски разговор со сопственикот на Милан, Силвио Берлускони и Ернесто Бронѕети со кого отпатува во Барселона и токму тогаш биле разрешени сите дилеми. Италијанскиот премиер дал согласност понудата да биде крената на 20 милиони евра откако само еден ден претходно Милан бил подготвен да плати двојно помалку. Галијани подоцна се вратил во ресторанот и со Лапорта се договориле за трансферот на Бразилецот. Роналдињо уште синоќа отпатува во Милано заедно со Галијани, а денеска ќе биде официјално претставен како нов член на седумкратниот европски првак и ќе присуствува на првиот тренинг на тимот во базата Миланело. Во својот нов клуб, Роналдињо ќе заработува по 6,5 милиони евра годишно, а Барселона ќе ги добие парите за отштета до 2011 година. |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
forza rosonjieri.....sega pak sme shampioni...
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LIVERPOOL
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
traktorce
Сениор Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BRAVO Sunny |
||
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
||
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I JA NAVIVAM ZA MILAN I ZA JUVENTUS INAKU OK E SLIKAVA AMA DA NE GO JADE JUVE |
||
1 Година верен форумџија
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Милан купи уште еден Бразилец
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Конечно!!! Кака останува во Милан!!!
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes pobedivme so 4-1 , sekoja cest momci
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da
bravo za deckite...posebno mi se dopadna 2 gol na kaka, odlicna akcija i dodavanje, sidorf, pato kaka...
a i posledniot od bekam e za pofalba...malku e greska na golmanot, izleze na drugata stativa ali sepak majstorija e onaka da se pogodi so nadvoresna
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
n1ka-
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ABE MILAN SE NAJAKI!!!FORZAA MILAN!!!
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за 7000 Црноока ги чекав да победат,и пак ме зезнаа,абе мамичето нивно ова е 5 пат годинава како ги чекам и ми ги уништуваат талоните.
А Кака каква повреда имал? |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |