![]() |
|
Колку ви е важно жената да доживее оргаза |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Автор | |
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako ne do zivee toa nema da e celosna igra
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Aj da vidam koj ne se soglasuva???
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Се разбира,за *** ти е ********* после.
![]() Значи најбитно е. ![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
bussavko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
se razbira ako partnerot ne dozivee orgazam togas kako da ne ste mislele voopsto na svojot partner tuku samo na sebe sepak najvazno e dvajcata da doziveat orgazam i toa zaednicki togas zadovolstvoto e celosno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Epten bitno, za toa ziveam
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
![]() |
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
ako ne sakam da dozivee zenata orgazam ke go tresnam 2-3 pati od raka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Prasanje kolku maskite se zapoznati kade i kako zenite dozivuvaat orgazam ??? Mislam deka procentot na tie sto
znaat e ocajnicki mal ![]() ![]() ![]() ![]() Priznajte pola vi se prasta ![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
ZIVOTNA ZELBA MI E PARTNERKATA DA DOZIVEE ORGAZAM
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Povazno mi e i od samata recesija i od vlez vo EU
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
исто толку битно колку и самиот факт кога ВИСТИНСКИ се случува тоа
![]() ![]() да не биде после случај као еден другар стално шо се зеза..."-А знаеш од кај знам дека сврши?.......-Она ми кажа!" ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
HAHAHAHAHA ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |