IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали вчера или минатата ноќ се сексавте?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали вчера или минатата ноќ се сексавте?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 303>
Автор
Порака
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 18:09
da,sinoka dada
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 13:20
Нешто околу сексот

Знаете ли дека по КОЖАТА се познава колку сте активни во сексот или не?

Сексот ве прави поубави.Жената во текот на сексуалниот однос произведува значајна количина на хормонит естроген, кој ја прави КОСАТА сјајна и нежна.

Нежно опуштено водење љубов ја смалува можноста од DERMATIT ,црвенило и др. кожни болести.Потта но онаа која се лачи само при сексот ги чисти порите и ја прави кожата сјајна.

Водењето љубов ги согорува КАЛОРИИТЕ кои сте ги добиле во текот на романтичната вечера.

Сексот е еден СПОРТ.Го растегнува и му помага на тонусот на скоро секој МУСКУЛ од вашето тело.Секако дека е многу поугоден од 20 кругови пливање во базен.Испробано кај мене :))

Сексот моментално ја лечи малата ДЕПРЕСИЈА, лачи endorfine во крвотокот кој предизвикува чуство на задоволство и еуфоричност

Сексуално активното тело дава повеќе количини на хемиски супстанци feromoni.Овие супстилни хемиски мириси потполно го возбудуваат спротивниот пол.

Сексот е најсигурно средство за СМИРУВАЊЕ на нервозата.10 пати е посигурно од апаурин

Секој ден по еден бакнеж и ......бакнувањето ја поттикнува плунката на т.н. чистење на забите и го намалува нивото на киселината која е разлог за забен камен. (испробано кај мене, сеуште немам пломба на некој заб :)))

Сексот помага кај главоболката.Секој чин ја опушта напнатоста . (И ова испробано :))

Па вие како сакате мили мои, ја би „удрила „ на секс :))
Па дали ќе водам љубов дење, ноќе, вечер или утре...КЕ БИДАМ КУЛ, КЕ ИМАМ СЕКОЈ ДНЕВНА НАСМЕВНА НА ЛИЦЕТО ЌЕ ЗДРАЧАМ ОД ЗАДОВОЛСТВО :)))
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Caligula Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Октомври.2005
Поени: 244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Caligula Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 13:57
aј упражњаваме секс.
http://www.myspace.com/boldrik
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:11

мајуш мила, јас попрво би рекол дека сакам секс бидејќи најубаво свршувам кога сум влезен во топло влажно нештко, кое што постојано мрда лево десно, и предизвикува се појаки и појаки контракции

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:21
Духче колега мој, а зарем нема подобро нешто кога ке се осети и почуствува неговата машкост.Ова кај мене предизвикува.........
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:27

Originally posted by maja maja напиша:

Духче колега мој, а зарем нема подобро нешто кога ке се осети и почуствува неговата машкост.Ова кај мене предизвикува.........

е богами кај мене неговата машкост нема да влезе, па шо сака нека прави  али затоа пак нејзината женственост на драго срце ќе ја прифатам и ќе ја стоплам  море жар ќе ја направам

Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 23:59
Nemav seks
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2006 во 00:01

Па дали ќе водам љубов дење, ноќе, вечер или утре...КЕ БИДАМ КУЛ, КЕ ИМАМ СЕКОЈ ДНЕВНА НАСМЕВНА НА ЛИЦЕТО ЌЕ ЗДРАЧАМ ОД ЗАДОВОЛСТВО :)))
Maja procitav i sea ja BI UDRILA NA SEKS
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2006 во 01:36

Originally posted by MisIcA MisIcA напиша:

епа ондак........ на драго срце би имал секс со те*ее... али под услов да ме запалиш како никој до сега

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2006 во 02:00

Уффффффффффффф , пааааааааа пред едно пола саат се сврши, мислев заврши!!! Уште ми се тресат нозете!!!  Ова беше еден од најдоврите сексови оваа година!!! Ми се погоди типката, а и јас нејзе!!!!

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2006 во 17:19
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Originally posted by MisIcA MisIcA напиша:

епа ондак........ на драго срце би имал секс со те*ее... али под услов да ме запалиш како никој до сега

се премислив, пак...  не треба услови  хмммм... пак се предомислив  уствари.. ајде ајде добро е, абе ај јеби га, како сака така нека биде  без многу замарање мислам...  ма што ми е бре мене??????

Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2006 во 17:22
jas imav seks za razlika od onie sto nemaja
mbm
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2006 во 17:25
pa zatoa pobrzajte da vidite sto e raj
mbm
Кон врв
vatrena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Поени: 607
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vatrena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2006 во 19:58
минатата ноќ имав секс
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 303>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.