|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Автор | |
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А,неверувам дека некој така лесно од гледачи на кафето така лесно би ти кажале па да им го преземеш занаетот |
|
Љубов и само љубов
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас да се обидам, не гледам нешто лошо во тоа, конк*ренција нема да бидам, повеќе ќе наплаќам
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха,разбирам...„еј луѓе овој е скап,сигурно е по добар„ и тоа е деен вид на реклама. Има една еврејска изрека„Немам пари за евтини работи„па нели се во право?Што поскапо тоа подобар квалитет |
|
Љубов и само љубов
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da svrtam sholja moze li ?
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доцна се вклучив...ајде утре ако сеуште не си го сварил кафето,ајде и за мене едно Те гледаммм,мислам дека го видов мацот,да да ,го видов мачорот Их,што амбициозна личност,вода стои ти нестоиш...а што очекуваш некоја битна работа па возбудата расне ли расне,нетрпеливост бидејќи треба да го чуеш гласот кој ќе промени многу работи...верувај ќе успее...еј,имаш прекрасна насмевка ,е сега се гледат зеленкасти очи,но сепак се менуваат,некако се сјајни и во нив се гледа емотивна личност...овие денови се чувствуваш изгубено,некоја тага на лице...не очекувано некој,во кој веруваш да те повреди,барем ти така се чувствуваш. Леле што се изнакажав,еј не ми замерај,некако моите пипци за гледање добиле краток спој Изменето од Дак - 25.Јануари.2009 во 21:20 |
|
Љубов и само љубов
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од CST - 04.Мај.2009 во 21:43 |
|
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CST milasega citam zashto bese taznane navleguvaj tolku vo toa sto ti go kaza gatachkata,jas ednas sum bila kaj edna i toa ne bese od Makedonia ...mi kazaa deka se godi,i navistina se mi pogode....inace od togas nikade ne sum bila nit ke odam,ne se razocaruvaj mila ,mora nesto da ti kaze ako ne e belo ke e crno....mislam me svakas ,opustise zs te znam dobro, sekogas si dobri4ka so site,vedra i nasmeana i sekogas im pomagas na drugite kolku mozes
Изменето од Didi - 29.Април.2009 во 14:05 |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала душичке |
|
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ke mi gleda na kafe
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ti utisni zelja
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj pogodi mi ja zeljata
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
telepatski ke ti ja kazam
|
|
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |