![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 188189190191192 360> |
Автор | |
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdk utre ako e ubavo vremeto ke odam na gosti kaj edni moi dragi licnosti
![]() ![]() p.s.pozdrav do didi ako me citka ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
ne trebashe toa da kazam
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
ZD,
Ne e se onaka kako sto izgleda.. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЗД ... ЌЕ ЧМААМ ТУКА НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ ...
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам дека одвај дочека
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
znam deka anstea e najsuper
![]() ![]() ![]() ![]() vo paket so andjelina sekako ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Како ма во пакет ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Знам дека... едната ќе е офтопик од пакетот ![]() Е сега дали јас или Анџи ![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Znam deka imav preubava vecer
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
ZD,
Se ucime na sopstveni greshki a nekogas i na tugjite |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ZD ,
ne se samo rakot i sidata bolesti za koi se uste nema lek .....
i frustraciite se vo istata grupa
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЗД ... ЌЕ ПИШЕ ...
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
ZD ke se nacekam ..
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 188189190191192 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |