|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 77> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes so? znaes li so? neglasaj za nego na narednite izbori neka ima eden glas protiv, da neipadne deka nemame demokratija znaes so? premier e za povekje mina ne za pomalku mina finta na izborite znaes so? te guskam butle naj naj naj i ako zboris taka |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знаеш што? - тоталитарните режими се секогаш со многу висок рејтинг знаеш што? - Цобе Милошевич имаше 90% рејтинг кога му ја бомбардираа Србија.
И им направи 2000% инфлација и тие викаа ако!
И им ги земаше синовите да гинат на фронтови и тие пак викаа ако! Ги хранеше со национализам и тие затоа викаа ако!
Денес не викаат ако!
Денес викаат манијакот не' врати 100 години назад, кај ни беше паметот кога викавме ако...
|
||
sasan
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До сега не се нашол подобар од Груевски,досегашните премиери биле катастрофа тешки лопови или криминалци само за на бесилка можат да му се фатат за ... Најдобриот избор до сега што можело да има една држава.Затоа и тие што не веруваат во него нека се крстат зашто само тој може да не извади од кал.
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke se otrujam.... a ti znaes zosto ke se otrujam, heheheh a moj glas nikogas ne otisol i nema da odi za VMRO ... isklucok bi bil samo Dimitrov |
||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кешки да ги зимаше ,а не да си го ладеше и да ги оставаше во Крајна и Босна сами да снаоѓаат.Милошевич небеше ни 1% националист мешаш баби и жаби.Шекич војвода |
||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хаха Милошевич националист,тој беше комунистичко мафијашко гомно шо не го болеше ни малце за својот народ,исто како Бранко,од иста школа се.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od koja kal ziti se, zatoa Gospod ni go simna ??
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jap
|
||
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a so pomos na Gospod vo ziv pesok ne frla |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
но
|
||
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj neka bide NO, no mene mi e sram sto eden kup prijateli od stranstvo me prasuvaat dali navistina Gospod ni se simna vo Makedonija....
stanavme predmet na ismejuvanje |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Господ не се симна ама неговиот пратеник Павле се симна,прво во Македонија од сите европски земји.За тоа време дури дедовците на твоите пријатели од странство пасеа трева и колваја просо.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ne si ti ZoraN -e da ne prosvetlis, sto ke pravevme site nie
|
||
Внеси реплика | страница <1 4950515253 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |