![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | ||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() |
|
Абе сака кефот да си го направи,слушај ме мене
![]() |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
sanjago4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
![]() |
|
ako neka saka ama posle da ne se fale na site so napravil
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() |
|
Е тешко за то
![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
зоро овој ме зеза девојчево
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
sanjago4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
![]() |
|
haha koj te zeza
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Detska rabota ![]() |
||
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() |
|
МИло ај ти преиспитај се на кое земјиште се наоѓаш.
Да не згазиш на тиња и да се заглавиш во неа. Ако имаш 19 години би требало позрело да размислуваш. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
![]() |
|
haha znam si jas ama samo sakam da znam vie kakov sovet mi davate
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Ne mu go praj kefot
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() |
|
aj davam ti go kazi mu so treba hahah
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Ne fala terben mi e
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() |
|
pa ti zavrasi so nego pa ke mi akzes kako e haha
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
batali sex , ednostavno poebete se, ubo e
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |