|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 25> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............tocno taka........se soglasuvam so drugar mi............sve vo granici na normala.............
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomora e bolno i znak na mala samodoverba , nisto drugo. Ima mnogu drugi custva koj pokazuvaat kolku nekoj ti znaci
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam dali me saka, no koga sum jas vo faza na ljubomora - ic ne go sakam
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj sto e ljubovta ,tamu e i ljubomorata ,samo ne patoloska
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ima ljubov ima i normalna doza na ljubomora za toj ili taa deka ti znaci
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па што ако сум малку љубоморна(добро де, некогаш и повеќе)...па си го сакам многу...како да не бидам
Има една убава јапонска поговорка-"Љубомората е душа на љубовта"... изгледа јас имам голема душа |
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm..Pa sekoj e pomalku ljubomoren...pa toaa od edna strana moze da bide deka stvarno ti znaci..a od druga strana moze da bide ..deka nema doverba vo tebe...zavisi kaj koj kako..
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
читам сега и се смеам и ми се плаче истовремено... другарка ми и дечкото одат месец дена... расправијава е за ова... се договоривме школскиве и класната да одиме заедно првен на театар, па на кафе... и сега дечково и вика... ау не може да одиш... зошто што ќе правиш таму... и она му вика,... ај па ти, нема да се двојам... и типов ( кој многу ја сака ) и вика... ако разберам дека имало машки со вас не одиме повеќе... демек ќе ја изедат машкиве..... ( кои патем нема да идат оти се забегани ) цццц....
боже господе... дефинитивно треба тоа смајли што се крсти |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да доказ е,ама и дека е малце избеган/а |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubomorata e bolno cuvstvo,taa samo moze da doprinese edna vrska da se raspadne ili da ne funkcionira kako treba,nikakov dokaz za ljubov ne e ljubomorata
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka saka ocite da ti gi izvadi ako gledas negde,
ama ako i pravis nesto , tesko tebe |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....... доказ дека е малце,...... лев
еее другарка ми со дечкото нејзин,... ми вика, леле колку карање ќе имаме сега на базен, и викам зошто.... и ми вика,... па ќе помине некоја гледам ја гледа,.... ќе помине некој, јас гледам во тој... и викам е добро, кај е страшното во гледањето ..... и вика па не смее да гледа..... важно си се најдоа,... тој љубомори таа љубомори... зборот ми беше, зошто таа да не гледа или тој да не гледа ?? може случајно се загледал,... или не значи ако гледаш некој дека ти се свиѓа тој/таа..... само ајде..... |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........некако познато ми е ова
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se slozuvam.... vo razumni granici |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |