IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Врска со сиромашен дечко/девојка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Врска со сиромашен дечко/девојка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 23>
Автор
Порака
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 20:20
Vrska so siromasen decko bi prifatila i prifativ,znaete sesto mozete da kazete ovde pari ljubov,vistinita prikazna sakate eve vi.Uspeav poveke vo zivotot,poveke doprinesov,iako nemav pozadina od nego,sama vo zivotot otidov na edno nivo.Ne bi poveruvale ,ama vase e samo so rabota,mojata rabota bese 18h ,uspeav se trudev po sekoja cena da ne se oseti toa vo brakot koj poveke dopridonesuva ,a dali znaete kolku e tesko toa da pazite da ne se oseti nekoj povreden,ne ne znaete ne ste osetile,Nevelite taka zasto sepak maskoto ego se povreduva ,a vo naseto podnebje se znae koj saka da dominira. Nesakam da bidam pogresno svatena so ova sakam da vi kazam se sto zivotot nosi, neznaeme sto ni nosi utresniot den.
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 20:56
Хммммм,ако сакам некој,го сакам зашто е ЧОВЕК,не зашто е финансики добро поткован.Но,во едно сум сигурна и малку но,и многу пари се добра основа за проблеми.
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 20:59
Mila da znaes deka e taka.Velat deka od ljubov ne se zivee ama ne znaat deka parite se otepuvacka
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2009 во 02:59

Се плашам дека љубовта во денешното општество е на добар пат да стане утопија......
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2009 во 11:48
Koga nema pari za osnova ljubovta bega niz vrata.
Retko koj zaljubeni bile dovolno razumni i se borele kako team vo teskotii za da berat med , koga doshlo dana za megdana.
Denes ne se cenime i ne se bodrime nego go trgame gazot , za zal.
Neka imam pomalce ama da ja imam taa srdacna harmonija koja e potrebna , taka da siromashen partner ne bi mi bilo problem , bagi snaodliva sum i bi se zrtvuvala za da steknime pari i stabilnost
Кон врв
sladjana_d Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sladjana_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2009 во 12:47
devojki ajde da bideme realni... zamislete deka ste vo vrska so siromasen tip (ama navistina siromasen)... odite nekoe vreme... ne vi preci toa sto sami si gi plakjate pijackite koga ste izlezeni i sto ne dobivate luksuznai pokloni za rodendeni, den na vljubenite i sl... po nekoe vreme se zemate... tesko svrzuvate kraj so kraj, ama se zivee nekako (pa sepak, vie ste vljubeni vo nego, a ne vo parite)... po nekoe vreme dobivate deca, dve slatki angelcinja... mnogu gi sakate, se trudite da im ovozmozite se, ama tesko e, nemate dovolno finansiski sredstva...doagja vreme da trgnat na uciliste...treba da se kupat ucebnici, tetratki,novi patiki za marko (gi skina starite dodeka igrase futbal), farmerki za angela... a osven toa treba da se platat smetkite za struja, voda, telefon... ratata za noviot avtomobil... a vasite skromni plati ne mozat da go pokrijat seto toa... se prasuvate dali ke izdrzite.. i da ne prodolzuvam so primeri...
dali togas ke recete deka finansiskata situiranost na partnerot ne e vazna... da ne se lazeme, mozebi parite ne se NAJVAZNI, no sepak imaat golemo vlijanie vo nasite zivoti... pa ne sme nie krivi, vo takvo opstestvo ziveeme.
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2009 во 15:07
Не дека не се битни парите во животот на човекот - туку напротив...
Ама sladjana_d ти викаш така..а јас ќе го дадам следниот пример:..што ако партнерот има пари а ти немаш..се сакате(тогаш за тогаш) и стапувате во брак..бракот како брак носи свои потешкотии..и ќе ви се родат деца и се што кажа ти...ама што ако не им е се розево во бракот...секојдневни кавги,викање,не дај боже и тепање..да речеме дека мажот повеќе сака да гледа други жени отколку својата..децата живеат во таква средина и се привикнуваат на тоа..и еден ден резултат на сето тоа е разводот..е ај сеа што ќе прават децата???
Што се однесува на првиот дел од тоа што го напиша..зарем мора дечко ти да ти ги плаќа пијачките??Некој тоа(да ти плаќа пијачки) може да го протолкува погрешно..дека си спонзоруша да речеме..дека трчаш по парите а не по љубов. Мора ли да добиваш скапи подароци кои не се подарени од се срце наместо нешто мало слатко(макар и 50денари да чини)...
Кажи ми зошто не би функционирала врската со премногу сиромашен партнер..баш ме интересира???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2009 во 15:27
Mackica , ednostavnen odgovor e , oremnogu siromasni maski ja nemaat taa samodoverba i stabilnost sto nudaat kesh , i sami ne bi mi se pustile na devojki so malce "kaliber".
Ne velam deka se pomalce vredni ili bez dusa naprotiv ako mozis kaj siromasno dete da iskopas harmonija i da ne se grizi deka pomalce mozi da pruza i zaedno se borite , e togas imas sve.
Vikaat na masko proveri mu bank kartickata a na devojka zdrastvenata , ima mnogu vistina vo ova....
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2009 во 20:08
ja nemaat taa samodoverba i stabilnost sto nudaat kesh , i sami ne bi mi se pustile na devojki so malce "kaliber".
Неможе девојката да го направи првиот чекор??
Шала на страна...ако се сака се се може - бар мое мислење...мислам дека постојат такви врски и можат да опстојат на подолго време..мојот случај е таков..(имам претходно пишувано за тоа)..мислам дека ако некого сакаш,треба да го сакаш како личност а не да ја сакаш неговата bank account..со дечко ми имаме мн.пати зборено за тоа..и на него па и на сите што ги знам(имаме уште 3 пара како нас во друштво) не им смета разликата богат - сиромав...
Кон врв
sanjago4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јануари.2009
Поени: 74
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanjago4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 21:35
bogatstvoto sto go ima ne e bitno, ti ne si so taj zaradi toa sto go ima tuku toa stoe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 10:17
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

ja nemaat taa samodoverba i stabilnost sto nudaat kesh , i sami ne bi mi se pustile na devojki so malce "kaliber".
Неможе девојката да го направи првиот чекор??
Шала на страна...ако се сака се се може - бар мое мислење...мислам дека постојат такви врски и можат да опстојат на подолго време..мојот случај е таков..(имам претходно пишувано за тоа)..мислам дека ако некого сакаш,треба да го сакаш како личност а не да ја сакаш неговата bank account..со дечко ми имаме мн.пати зборено за тоа..и на него па и на сите што ги знам(имаме уште 3 пара како нас во друштво) не им смета разликата богат - сиромав...

Vidi ne velam jas deka parite se najbitni vo edna vrska , ama masko so pari ima pogolema samodoverba od masko bez pari to e fakt.
A dur si vo vrska , i fansiste se menuvaat togas e coecko da se borish dvata kako team i da trudis nezavisno koj kolku pridonesuva.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 10:39
..sve e drugo  koga si decko i devojka.....a  mnogu  po razlicno e koga si vo brak...............ova od licno iskustvo.............ne komentiram ponataka...sve e kazano............
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 13:48
NE SAKAME BOGASTVO NE SAKAME PARI TUK SAKAME LJUBOV,POCITUVANJE I ISKRENOSTI!!!
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 15:04
VELIME PRVO LJUBOVTA ..DA...NO PARITE SE NUZNO ZLO POTREBA SE..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.