|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Автор | |
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одлично кажано Хектор, добра идеја со казанчето
|
|
LoveSoul
Нов член Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto fuunkcija ima dejan vo taa emisija.... kako rastenie shto vegetira e...a emisijata e super
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super e emisijata, se umiram od smea koga ja slusam, Toni e zakon samo treba da mu dade i na Dean da kaze nekoj zbor a ne da sedi tamu samo kako dekoracija i treba da prai maaalku podobar izbor na gosti, kako totalno promaseni gosti ke gi izdvoam Julija i Irena XX.
|
|
silvana
Нов член Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super se emisiite so toni i dejan .najdobri voditeli
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ја гледам емисијата...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од кога е новиот термин немам време да ја гледам тогаш
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto funkcija imaat tie vo emisijava
|
|
JAPONO
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e bitno dali imeto na emisijata e srpsko ili makedonsko...a relaksirano od kade poteknuva toj zbor?Bitno e koj ja vodi emisijata....i kako ja vodi emisijata.I sekoj ima pravo da si go kaze svoeto mislenje no ne so bezobrazni zborcinja kako nekoi koi jadat mnogu i posle mi smrdat do tuka a toa smrdeata e zasto go primaat prvin od pozadi pa vo usta i koga zboruvaat smrdat....... Изменето од JAPONO - 03.Февруари.2009 во 02:35 |
|
PeROtiNusMakeDon
Нов член Регистриран: 31.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TONI THE BEST !
Абе луѓе бе! Најдобар е Тони, што ви е на вас, па зарем име некој подобар водител на насиве екрани?! Епа мислам дека НЕМА ! Кој е боље? г-дин Драган Вучиќ?!?!? А башка и бендот им е многу добар и КВАЛИТЕТЕН(што е многу битно) за разлика од другите бендови на тв.... ОПУШТЕНО RULES !!! |
|
PeROtiNusMakeDon
Нов член Регистриран: 31.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I "Skandal Sastaf" RULES (mislam deka se vikase..)
|
|
JAPONO
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoshto e izmeneto moeto mislenje ?Ili pushti go celiot tekst shto sum go napishal ili nemoj onaka so prvata recenica da me ostavas ...Si me napravil poinakov.insistiram!!!podobro e da go izbrises mojot komentar ili pushti go celiot shto go komentirav ili strav mu e da mu repliciraat ostanite? ova vazi za moderatorot na stranava... Znaci nekoi mozat da zboruvaat protiv Toni deka e peder a jas nemozam da im vratam deka sum ispederen poradi niv deka se davajgazi?
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toni e super i emisijata e super samo stanuva PREopushteno.
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omilena emisija koja redovno ja gledam...BRAVO...super se deckite
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синокешната емисија беше една од најдобрите. Тони и вели на Сања „Не гледаш спорт, а си по спортот„, а таа глупа и не и текнува што навистина ја прашува и му одговара со „Да„. Од таква како Сања да ти е срам да се каеш оти си од Струмица. И песната што ја испеа Тони на крајот беше „Д бест оф Тони досега„.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |