![]() |
|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 77> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
нели??? затоа ли Николчо се плашеше да излезе на дуел со Радмила???
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Не,се плашеше да не го касни
![]() Беснило има. Изменето од ZoraNaSlobodata - 23.Јануари.2009 во 23:12 |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ахам...ок....
ај јас не касам, па разговарај ти со мене, важи??? ![]() кажи ми нешто интимно.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Мал бев,ама ич го нејќев,се знаеше кој е и тогаш
![]() |
|
|
|
![]() |
|
и сега си мал
![]() ама има време, ќе научиш |
|
![]() |
|
Па имам само 20 години,значи да мал сум.Ама имам доволно памет да размислувам за себе
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Никола Никола нешто чудно ти се случува тоа само јас знам што ти е,во влада мене стави ме Николааа
Еј фотељи фотељи белииии министри во европски лет,ај носете покани белииии |
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
a so koljo i ciflikot?
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Го даде КоЉо чифликот одамна
![]() |
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ma i koljco da si odi!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Jas obicno se slozuvam so stavovite na Kejt, no sega nema da se slozam, bidejki i onoj sto e bugarski drzavjanin sega, bese podobar od Gruevski ... kradese , suruvase so Bugarija ama sepak ne ne odnese vo vakva nevidena siromastija .... ne ne maltretirase psihicki so reklami ... i barem ne bese kukavica ... izleguvase na dueli , iako i cetki ni udirase...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Конечно и јас да се сложам со некој став на Бутел2...апсолутно се согласувам со доле напишаното.
П.С. ...ова е мал чекор за човештвото но голем за Идивиди... |
|
![]() |
|
Драми драми...
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |