|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 77> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe deka deteto e dobro...dobro e..pa vcera shto ubavo dzemperce noseshe..pa shto ubavo mu stoeshe...licen na majka...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ццццц...абе луѓе вас не ви иде умот...абе ние Македонциве ,какви сме,и ова ни е малку.треба да плаќаме парно не 5000 туку 55000,лебот не 25 туку 250 денари,струја не 4000 туку 40 000,само ако го погледнеш телефонот 100 денари,ако ја пипнеш слушалката 500 денари...белким и нас тогаш ќе ни запали сијаличката...или повторно ќе констатираме дека се е супер...премиерот е супер(па што тој не може се да рааботи...снима реклами човекот)...владата е супер...штета што нема емотикон кој се крсти со двете раце...ќе беше најчесто употребуван
(има еден српски филм за владеењето на Милошевиќ...еден професор изреволтиран од сенародното мислење дека Слобо е супер вика- Није Слобо крив ми смо говна а кад Слобо пусти воду говна ќе да оду) значи...не сме саде ние и не сме саде тука |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе не ве разбирам!? ВЛАДАТА ЗНАЕ НАЈДОБРО! И тука нема друго и плус Груевски е со најголем рејтинг на премиери и плус тој ја направи Македонија ПОДОБРА!
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДЕФИНИТИВНО НАЈДОБАР,
Што и не е некое особено достигнување во очајна конк*ренција.... |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno najdobar, so definitivno najlosi i najglupi potezi
ostanuva nejasno vo sto e najdobar so site tie potezi ... Изменето од butel2 - 23.Јануари.2009 во 14:20 |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da....NAJDOBAR....vo GLUPOSTA!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од mileg - 23.Јануари.2009 во 17:17 |
|
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najlosha svinja
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej Jordane mo\ebi e taka, no nemoj sega vo vremen na predizborniot post. Neli sega postat za potoa da se mrsat. Da se flekaat.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Никола Г. најдобар или најлош премиер?
Поарно ќе беше да прашаше „Дали Николај Груев е последен или претпоследен премиер на Македонија?“ ...
Питам се, питам ...
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груевски ја води Македонија кон тоталитаризам лидерите од тој тип кога паѓаат, земјата се тресе.
И Цобе Милошевич падна кога имаше рејтинг од 90%
ќе му раздаваме ние за душа, само кој ден ќе биде?
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekao e najdobar
drug nema da najdete ni pod drvo ni pod kamen onoj bivsiot mi e merak da go zatvorat zamislete pretsedatel bivs vo zatvor abe so merak bi mi se napravilo uf so to bucko zaedno vo kelija no zmija ima srekja , zvecarka od slatino |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e idealen ama dosega e najdobar.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груевски е лош премиер!
Не е најлош, имаше еден полош, сега тој е Бугарски државјанин Но Груевски е лош премиер! Лош е, затоа што ја убива демократијата во Македонија Македонија станува еднопартиска држава а фрлаа со дрвја и камења на комунизмот оти бил едноумие ова сега е ем едноумие, ем безумие |
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |