|
КАПИТАЛИСТИ=КОМУЊАРИ |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jordane, imash pravo. od ovoj dejanpp baram da odgovori- pojasni. A, toj kutriot molchi. Ama znam zoshto molchi. Vrska si nema kutriot. Samo taka tropa.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Молчи, не слушат, оти „силно шуми Лајнарка“ и го инспирира на филозофски теми ...
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти како да си комуњар, па ти е страв да не случајно слушне Кр..............с.........Т........е Црв...........ен...........ковски.
Абе немај гајле. Што па тие Црв...........ен.........к............овци ти влегле во коски. И, на нИв им иди крајот. |
|
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more kakvi vreminja se dojdeni.... i strav covekot da go fati...so ovie nema igracki...odma si antielement!
pst! |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јебо ђаво шалу, овие фашистиве земаат сила. А, орле?
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нелсоне, твојата ТЕОРИЈА треба да ја потврди околу тоа кој и каков елемент е треба да ја потврди и Менделеев. До тогаш остануваме само на теорија. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |