|
Обетка на машкото уво? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 18> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZOSTO DA NE ...BAS SLATKO
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od vozrasta
mozes da go zamislis tatko ti so mengusi na usite |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA NORMALNO DEKA NE.. 2121.MISLEV NA POMLADITE
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa postarite nosat ovetki
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што е битна возраста или полот!? Ако на некој му се допаѓа како му стои и тоа што носи обетка го прави среќен (го исполнува), кој сум па јас да го коментирам неговиот надворешен изглед, т.е. како му стои таа обетка!? Абе луѓе, бркајте си ги вашите работи и не се замарајте со тоа како изгледаат другите, што прават другите и сл.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kiki kiki ..ovetki
|
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo e obetka na masko uvo kako ne
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам ,..но мене неубаво ми делува..многу ..педерастично..(простете што употребувам ваков збор но вкусови се тоа) ..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi moze i da e mnogu sexy
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam 4 obetki na levoto uvo... pred 3 god gi staviv... pred eden mesec po dolgo mislenje si staij pirs i na usta.. leva strana na dolnata usna... i od vreme na vreme dobivam novi idei kade da go "ukrasam" moeto telo... dali preteruvam???...
Изменето од Omar - 18.Март.2009 во 20:23 |
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште прашваш.... кој ќе те виде таков избушен цел..?? |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi si vo pravo... ama da znaes seoja nova obetka ti pravi se pogolema zelba da stvis nova...
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е корисно, па и не остава некој голем впечаток,..но кога веќе си решил.....тоа е..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |