|
Бричење или небричење на половите органи |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 27> |
Автор | ||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LELE DEPILIRANE BOLI JAS SO MASINKA ZA SISANE GI POMINUVAM |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajdeeeeeeeee stanavte bre site druga vera ..........e ajde .sega gola zenska i masko so velat tasma dole na sto ke lici??? na 8 godisnijaci......zenskata kako devojce so ,,usta od mace,, samo vertikalno , a maskoto so zvonce i lampijonce....i ke sakate sex??? Pa mora bre da ima beleg na maskost i zenstvenost a toa se stidni vlakna breeeeeee A zelbata za takva rabota kaj maskite e ...ili da zamisluvaat deka legnuvaat od druga vera , ili mlado devojce......treto sto moze da e???
|
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Isto ko da e stavena tema"Mienje ili nemienje na zabi",a se raboti za osnovna higienska navika
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema vrska toa so verata..........toa e licna higiena.........i za sebe licno...........dali nekoja ke se depilira ili ne.................gluposti............
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA ,TOA E LICNA HIGIENA ZA SEKOJ
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E samo kazi mi od koga pocna da se koristi terminot depilacija....od koja godina??? Pa nasite predci ......... so , nemale licna higijena???? |
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci spored vas koj se depilira ima licna higijena ...... a tie so imat stidni vlakneca nemaat higiena???? Pa veke ke pomislam .....deka ne znaete kade treba da bide higijenata ??? Higienata draga moja e so mienje i so menuvanje na dolni ves dvapati dnevno................vaka po vasa logika ............depilirana ili bricena i teraj do nedelnoto banjanje |
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega ke vi kazam sto e stosot...................sakate????
Stosot , e bliskiot seksualen kontakt ......... da ne recam baknezi na polovi organi.......i nepredvidlivi vlakneca od okolinata na usnite na sprotivniot pol............zenskite trpat...............ama maskite se ponezni i negoduvaaat!! Mozam da vi kazam 1001 pricina na infekcija na depilirano ili briceno mesto.....kade samata priroda odredi deka ne treba da bide bez stidni vlakneca !!! I nemojte Ve molam so izgovor na licna higijena .......... Skratuvanje ...DA !! Oblikuvanje DA !!! Ama skroz depiliranje ili skroz ostranuvanje NE !!! |
||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum za bricenje ili depiliranje, nema vrska shto e vazno da nema vlakna
|
||
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
obavezno depilacija
|
||
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
||
California
Група Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
apsolutno se slozuvam so tebe......ne celosno bricenje,samo skratuvanje.barem mene mi deluva po sexi seto toa..tasma ne go biva .seto toa mi e nekako vestacki |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas se depiliram skroz...i se cuvstvuvam super! Poubavo mi e, ne mozam so vlakna, a i zadovolstvoto e pogolemo.
Samiot koren na vlaknoto e pomasen, i ima specificen miris ( razlicen
od mirisot na vaginata! prviot ne e tolku seksi, vtoriot da)
Mojot lover:) isto taka se sreduva. Ne sum jas po trpenjeto:) |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.imale da.........ne vikam deka ako ne si depiliran ne odrzavas licna higiena ili ne se banjas?????..ama po drugo e koga e tasma veruj mi..........jas samo kazav deka nema vrska so verata ..............
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na tasma polesno se brise...potoa.....
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |