|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 18351836183718381839 1869> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...овој мацо како си го спремила, како за мене...
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mila ovoj samo za tebe
|
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
Trikson
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Машала, машала, фраерама, со слика не се живее, со особа на место....дааааааа.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......kakva e taa osoba na mesto
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mozhebi kako mene...?
|
|
Trikson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама прво, особата на место би требало да не вели...можеби, и да не прашува, туку да е сигурна во своите ставови кога ги изнесува, зошто другата страна може да се посомнева во карактерот и да си каже, оваа ке се пишмани и некој ден ке каже, шалилисмо се, пу пу не се важи.
Изменето од Trikson - 23.Јануари.2009 во 03:03 |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...osobata na mesto e sigurna... samo se mazi...
|
|
Trikson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Но, како и да е, да не бидам наметлив, може слободно да си продолжите со собирање сликички маркици, се гледа дека сте филантропски флертно расположени.
а,продолжете си слободно, а ние машките ке признаеме дека, шо е лепо и богу је драго така велат. |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a ke se menjame so slikichkite...?
...imame i od zivotinsko carstvo...znaesh...? Изменето од moira - 23.Јануари.2009 во 03:09 |
|
Trikson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој би знаел, лелееее супер, а какви имате.
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ima sekakvi...ama onie ednokletochnine sto se, onie primitivnine, kako se vikaa...?...ne mi teknue sega...... tie ni se duplikati se...najchesto takvi se pagjaat...
|
|
Trikson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа добро, сакаш да кажеш од животонско царство ли...види сеа, ја може чоколадата да ја свиткам у момент и тоа док кажеш цврц...а сликичките задржете си ги, ја не собирам сликици од животиње, ја сум поише по лугето.
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...lugje sobirash...?
...ti policaj da ne si...? |
|
Trikson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе љубопитна, колекционер сум само, на добри карактери и фер души.
|
|
Внеси реплика | страница <1 18351836183718381839 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |