![]() |
|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 46> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
И ти го сакаш као ја ?
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
со денови чекам да избрише инбокс...или бар да види приватна на блог
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Мајсторче, види колку се собравме, кога ќе те дофатиме знаеш што ќе ти правиме ?
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
шо да ти кажам.... не ја испуштај од раце виолината - греота е ![]() Изменето од fiks - 13.Јануари.2010 во 17:37 |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
||
|||
![]() |
|||
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
пеперутче фала од срце... оваа песна денес ја напишав ама се влубив во неа на прв поглед... знам, знак за нарцисоидност е тоа...
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
||
Nikogas ne e preterano da se sakas sebe si duri i do narcisoidnost,zatoa sto ako ne se sakas sam sebe nema ni drugite da te sakaat
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
Пропаст
Ти молчи кога јас молчам. Ниеден оган не ми ја дава пепелта, да ја спрострам зад стапките испружени кон залезот. Ти плачи кога јас плачам. Пеперутките ги соголеа цветовите на кои спие бојата на нашата последна ноќ. Ти страдај кога јас страдам. Струните на ветрот ќе ги изгорат последните ноти од петолинието на дождот. Ти замини кога јас копнеам. Раката што ме води кон пропаст реши да ме погали пред да ме докрајчи. повторно мислите од душа извадени ме фрлаат на колена ![]() ![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
да...навистина....едноставно...му нема конк*ренција ![]() во секоја негова песна не се само високо софистицирано одбрани зборовите, туку....она што е многу карактеристично за него, а јас обичната простосмртничка го обожавам, е дека ми дозволува да ја почувствувам силината на чувствата во моментот кога се раѓале. Секој негов стих знае здраво да ме продрма. Жалам што ретко навраќа. |
|||
![]() |
|||
||
Lithium ![]() ![]() ![]() Изменето од fiks - 13.Јануари.2010 во 17:34 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
||
Thank you батерфлај
![]() |
|||
![]() |
|||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
||
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |