|
По Скопски да се чепнеме,плеснеме,погалим |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
FERARI
Група Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi "KLECAV" noge od takvanje
|
|
HURGADA
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po malesevski
i go zakcah f p**kata |
|
pcelickata Maja
Нов член Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja kak vikame nii strmicane:
-sureduvaame se; -klecaame se; -plivaame ; -treseeme se; -rokaame se(tava najnovo ke da e); -opnah i go,stegnah i go... malee ne mi teknuva veke,a ima sigurno uste nogo...aj strumicane nadopolnejte me |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Боцна нешто бе?
-Не бе никоја не дава. -Оти бе? -Абе сите што ги прашав имале добиено. -Е то брат ти е малер,па кај најде сега кога си сакал да боцнеш сите да имаат добиено. -Судбина проклета брат |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aman be ferari zarem taka ke napravime makedonski leksikon so vakvi izrazi??? Zarem vaka da pokazime na svet deka nie se onadime??? E alal da ti e pogolema glupost od komentar nemam citano ....sve ke bese ok da bese poinako prezentirano...da receme riznica na sexi dijalekti ili nesto okolu toa........i sega jas treba da kazam deka ovde velime........ama mi go babna jako za da mu pokazem na juzniot sosed i na svetot ....aj ziti se !!! Bas si po skopski........bitolcanite se carevi za vas mozete samo voda da im nosite......izvini ama taka e ! |
|
gnome
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2009 Локација: Antigua And Barbuda Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse me iznasmea so bitolchanive
|
|
gnome
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2009 Локација: Antigua And Barbuda Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse shto kazha chovekot losho zhiti se? kazha orginal kako shto e a i si se izvini
|
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги запоставивте дијалектите на источна македонија, не знам многу ама сум слушнал неколку изрази:
се онадеме поебаме се ебасмо се прдна ми на муда натепа и га у гузицу опашасмо се набутах и го и го свирна вчера се кецаме ...............итн Кој зне повеќе нека дополни.... |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се пожалила досега некоја од плескање, опнување, или погалување .
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo ako ne i bilo po keif .....
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po ovdesno , DA I GO OPAŠAM .... ima uste ama drugoto utre
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хммм.... Никој не тера со сила
|
|
Praski4ka
Нов член Регистриран: 11.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam slusnato od Kumanovec,so dijalekt,Se izbukarimo asalno nokeska(mmentot e vo dijalektot)
A de4ko mi ima eden mnogu jak izraz:KE SE SHTANCAME??? ahhahaha.... |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |