![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 360> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdk...mrazam uniformi
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека........треба да сум по упорна
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...znam deka posle vakvo budenje moze da imam samo prekrasen den
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
zdk forumov mi stana opsesija,a neznam kako ke se otkacam
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
ke ima napnatost denes
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...znam deka ja obozhavam i sekogash me smee...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
zd neso koleskava ne e ok
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...znam deka histerijata e strashna rabota...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
znam deka..medicinski e nedokazano..ama lugjevo na vakvo vreme malku spobudaluvaat...
![]() znam deka ne e do lugjeto...do vremeto e ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
znam deka nekoj premnogu se pronaogja sebesi vo moite misli....a znam deka nekoj ne ni vredat da mislam na niv a ne pa pismeno da se izrazam
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Znam deka sum na rabot na ludiloto...
Znam deka nikogas nema da stanam profesor po matematika... Znam deka ne me donel strkot tuku me rodile.... I znam deka mnooogu ama mnoooguuu sum nervozna i toa bez pricina ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Znam deka se raduvam na pobedata na rakometerite.
Znam deka ke odam da pisam cigara ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека........ќе работам уште малку
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
... ако се раскивам ... нема крај... еднаш, два пати... пет пати...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |