|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 9596979899 137> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... јас сум бубе што лази, стапало што ти голица, мрдаш лево десно со него, ноктиња ти бацувам, ти се смееш, ете ми плата, не идам на работа, само ќе те голицам, зар има нешто поважно ? Листенце од нога ти грицкам, ти рипкаш со неа лево па десно, ја бркам со моите грицкала дур како лош се смеам, да идам на работа ? Не ? Добро тогаш. Идам понатака. Не ми бегај со коленцето, остај да го изгрицкам...еј ! полека, ме удри по заби...отидоа моите жаби...дај ми го бутчето...ммм, мљац!...гриц !...ама не те скокоткам...там, там, тарарамтамтам ( музика од акционен филм ) ...ама не ме буткај ! ...ај добро, дај ми го стомачето...пррр ! ( со прилепени усни испуштам воздух на мешето ) ,а мор не ме буткај, па тебе сегде те скокотка, па више па !...ај да пробаме малку на градниот кош ( со главата изигравам баскет и сакам да се закуцам у кошот ) ...ааам !...ама не ме буткај па !...ај уше еднаш, амор тргај рацете, не ми буткај фаца ! Ај раце ќе ти бацувам...( не реагира, не е интересно ) ...дај раменцата...дај сега вратчето, њам, њам, иии ! шљифка ! ...па несакајќи беше !...добро ма, имаш убав шал...немаш ролка ? ...ај после ќе мислиме...дај ми го сега увцето...не ти пикам јазик у уво, не сум таков...упс ! ми се испушти...не сум за верување ?...уфф...ај отидов на работа, таму бар ме мрзат и знам на што сум... не се скокоткаме, ни се повраќа кога ќе се видиме...не ме мавај ма !...па сеа што сакаш ? ...да идам или не ?...еее, па више, кој да те разбере...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...милион нови начини секој ден ни се прикажуваат, нови шанси да се заведеме и излудиме, мозокот ни работи само за таа цел, се чувствува врелост од комбинации, тоа е моќ, да се имаме целосно, немаме веќе шанса за друг живот, на друго место или со други луѓе. Судбинска предодреденост не бележи, од далеку се гледа, ти знаеш и возвраќаш за да го запечатиш спојот на единствената можност да се биде среќен на начин неочекуван и недоживеан. Да се биде еден на друг се што што постои, да не се симнува поглед еден од друг и додека меѓусебно се храниме кога се добива посебен вкус и дава посебна енергија која е посветена за натправар кој кого повеќе ќе воодушеви каде во залог е поставено тврдењето кој кого повеќе сака. Никој од нас не признава и борбата продолжува додека се заслепуваме и нашите сетила дивеат на начин непознат, наизменично борбите ги добиваме само за кратко да ликуваме, возвратни нежности не соборуваат, паѓаме и пак стануваме, се сакаме се посиловито, стануваме имуни на едноставни изливи и реченици, техниката се претвора во уметност, нема кој да пресуди, нема кој да свати, се издигнавме високо како галебот Ливингстон и заборавивме на оние кои цел живот го минуваат ниско во потрага за храна...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I povtorno uspea da ja vozdigne ljubovta pomegju dvajca,pravejki gi site problemi vo svetot tolku banalni i minijaturni
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 9596979899 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |