![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17361737173817391740 2116> |
Автор | |
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiks samo taka da prodolzat druze
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
така е само напред НАД МАКЕДОНЦИ ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
fala enigma ama mene igi mi svari
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Fala enigma
![]() Ne se zalam samo ja kandisuvav da svari kafe ![]() |
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
aj sledan pat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne begaj sega pravi ni drusrvo
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Кој спомна кафе?
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
кај си ма ља фиј ?
![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() еве кафенце за строгата професорица ![]() и едно парче колач, да си фатам врски (за секој случај) ![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
gleam ste jadele ....ste piele....a da ostavevte nesto nastrana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaj ste.....smizla...... ![]() ![]() ![]() Изменето од ladyzaki - 23.Јануари.2009 во 01:04 |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
wow...znaci zgresiv sto sinoka se iskluciv...nekoj se obiduval da fati vrski
![]() ![]() ![]() ![]() Aj dobar den ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ај добар ден или добро утро,како кому одговара
![]() ![]() ![]() ![]() кој фаќал врски ља фиј? |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17361737173817391740 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |