|
Неверство |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaa igi zavisi kako go svakas
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas dobro go svakam
Sto mi lezi na srce jas si sakam |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE SE SMETA ZA NEVERSTVO RADIUS OD 50KM
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Ne sum izneverila,a i ne planiram,nikogas nema da se sluci toa.......
Kako sto ne postoi sovrsheno ubisto ,taka ne postoi ni sovrsheno neverstvo........Site koi pocnuvaat avantura,si imaat zamisleno idealno scenario koe podrazbira zapoznavanje na nekoj poseben,interesen,poinakov,potoa,ednostavno i brzo odenje vo krevet,seksot se razbira,bi trebalo da e bozhenstven i na kraj,vrakanje doma bez nikakvi posledici.Za zhal,toa bash ne funkcinoira. ....Kaj nekoi ljubovta isceznala,ako voopsto i postoela nekogas(ako voopsto i bila vistinskata),zoshto taa ,bi trebalo da ve drzhi cel zhivot,se poteshko se podnesuvate megusebe i se poveke se zhalite za se sto ste propushtile vo zhivotot,ve ubiva rutinata,pa si velite zoshto da ne si razmrdate zhivotot so nekoja avantura,a potoa srekjni i zadovolni da se vratire vo bracnoto gnezdo!!!!!!! |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба нова формулација на терминот. Не може нешто со кое повеќето се фалат да има негативна конотација.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be zbunet ..............prosto me raspolozuvas so tvoite komentari |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар вреди мигот кој нуди чувства моментно моќни........да ја замени сигурноста на безстрастието? |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi, kazi VERNO libe, kogo ljubis osven mene..... |
|
Makedonecot
Нов член Регистриран: 10.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lazi lazi vere ,,lazi koj ke lazes... samo nemoj Gabi mene da me lazes :) |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neverstvoto e nesto najzeznato sto mzoe d apostoi.ako nekoj navistina go sakas togas smetam deka nema zasto da se izneveruva posto nisto ne se postignuva so edna nok pominat so drug/a samo mzoe da se izgubi a ne da se dobie plus od toa
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А,зошто се случуваат неверствата?Задоволи го својот маж,да неможе да мрдне од креветот да не му текне за друга Прекуден домаќинка,а во кревет ку*ва |
|
Љубов и само љубов
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zenata e sposobna da se zadovoli i so eden
dodeka na eden maz ne mu se dovolni ni sto peeset zeni, i po moznost grobot sto go bira gleda da e pokraj nekoja pokojna |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е шега или навистина ова го мислиш??????? |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |