|
Кој прв ќе каже не ? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 47> |
Автор | |||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ma ne e bitno vazno pokazuvash inicijativa i imash potencijala ne e bas lesno da se najde toa denes,gledas kolku od devojkite pokazaa nezadovolsto od partnerite i nivnata izdrzlivost
|
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
епа сеа постојат секогаш измени или подобрувања или нека го подобрат, или пак нека го сменат
|
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|||
Dugi
Група Регистриран: 03.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
devojkite ke kazat ne, ako maskoto stvarno se zainati... bez filmovi mislam
|
|||
Sporo Pisuem Posto Sporo Citas
|
|||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не ме сфати нели???????? шизика, секогаш мисли на тоа јас го изебва, епа зборот ми е, колку што она е*е, толку поише машкото е пофраер |
|||
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мајоооооооооооооооо ме влечеш за јазик и ми отвараш стари раниииииииииии!!!! Леллллллллллллллллллееееееееееееееее куку мори мајко, зошто јас не сум ти дечко, па да видиме дали и како ќе збореше тука на форумчево!!!! |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NRGMKD ништо не те влечам за јазик, нели: ))
А кога би ми бил дечко , значи само „убајни„ би пиошувала на форум, која самодоверба во се*е ја имаш ама никад не знаеш на каква ќе налеташ :)) Мислам дека јасно е прачањето на поставената тема, па затоа кажете дека послем, јак секс до даске први ќе се откажете, први ќе каќете НЕ |
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
Caligula
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Искрено ако иам пролиф може да се одкажам,иначе не.
|
|||
http://www.myspace.com/boldrik
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
море и пролиф ако иам, само ќе праам почесто паузи, но откажување???? аааааааааа не не не...
|
|||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e kaj najde sea da go pises ova , bas ko jadam ...uf mis e zgadi |
|||
|
|||
tommy
Нов член Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: South Africa Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E so vi e muabetov,koj ke kazel prv ne ! Vrska nemotija ! Nema ne be,pocnuva utakmica ... 1vo poluvreme,2ro poluvreme i kraj,pa posle edna cigara do dve i pak jovo na novo NEMA NE !!! Moze ne,ama na start nesto kao nemozam (obostrano) glava me boli i ostali poznati izgovori a NE na vise pocnata utakmica aaaa bogami NE !
|
|||
tommy
Нов член Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: South Africa Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A i ova drkadziive dobri se :ako iam proliv ako neam ova ke i napraam ona ke i napraam !!! A be gitla tamu !!! noobs
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |