|
Силна жена! |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
Mala Budala
Група Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јануари.2009 во 21:09 |
SO NEKOLKU ZBOROVI OPISETE JA SILNATA ZENA,STO PRETSTAVUVA ZA VAS SILNA ZENA?
|
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taa sto i pokraj milion problemi povekje se grizi za problemite na svoite deca i se obiduva da gi nasmee i da gi raspolozi i togas koga izgleda kako celiot svet da pagja vrz nea.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
silna zena se opisuva so mnogu zborovi;ame za mene silna zena e i pokraj site teski udari i problemi stoi ispraveno nasmeana e i sekogas spremna da dade nasmevka na svoite deca
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
masko u zensko telo
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FRAGOLA I ANITA GI POMESALE POIMITE PA NAMESTO ZA SILNA ZENA ZBORAT ZA BOLNA ZENA KOJA PROFESIONALNO GLUMI SOVRSENA
A SILNA ZENA E ONAA KOJA IMA SOVRSEN RASPORED NA ZADACITE VO DENOT SOVRSENO GI IZVRSUVA PA TAKA NE GI OSEJKA I DEKA POSTOJAT TAA SE SOZIVUVA SO NIV. NEJZINIOT NACIN NA ZIVOT E TAKOV STO KAKO REZULTAT NA TOA TAA KAKO I NEJZINOTO SEMEJSTVO SE RAZVIVAAT PO NORMALEN PRIRODEN PAT , NO SETO TOA NEMOZE DA SE SLUCI AKO DO NEA NEMA SILEN I SOVRSEN" MAZ. Изменето од dejanpp - 16.Јануари.2009 во 10:29 |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ocigledno e deka nemas poima za sto zboruvam...kazi si go svoeto mislenje i prestani da davas argumenti za komentari koi ti sosema pogresno gi razbiras... Patem ti zboruvas za srekjna zena,koja ja imala srekjata da si najde sovrsen maz i poddrska od harmonicnoto semejstvo...Vo toa e silata? |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEJANPP OBJASNI KOJA E SPORED TEBE BOLNA ZENA .SMESNO E OVA SO GO KAZA.A USTE POSMESNO STO NEZNAES STO E SILNA ZENA
|
|
sladjana_d
Група Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Silnata zena e sekogas svoja, ne potkleknuva pred preprekite, ne se predava pod nalet na udarite koi i gi zadava zivotot, ne proleva solzi pred nikogo, se bori za ona sto i znaci i ne dozvoluva nikoj da ja pokoleba... koga znae deka e vo pravo spremna e da odi protiv se i site za da go dokaze toa... a od druga strana e grizliva i sekogas im pomaga na onie koi i znacat, no se trudi ovie nejzini dobri strani da ne gi pokazuva premnogu za nekoj da ne ja zloupotrebi i povredi.
|
|
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СИЛНА ЖЕНА Е ТАА ШТО ГО САКА И МОЖЕ ДА ГО ИЗДРЖИ МАЖОТ
ОТИ МАЖИТЕ ВООБИЧАЈНО СЕ МНОГУ ТЕШКИ ЗА ДЕЦА НЕЗБОРУВАМ |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
silna zena nesto kako terminator li
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko gladijator
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се дере најчесто, партнерот го прави малоумен, дека не би преживеал без неа ни пет минути. Го команда и цело време е намрштена, со по некое мумлање дека младоста и ја зел. Не смее да ја праша кај била или зошто касни оти е она многу оптеретена, а тој паразитот со ништо не и помага. Не дај боже да му падне шоља за кафе и му се искрши - Ете, нешто ќе ти даде човек да сработиш и тоа ќе го посереш ! Неговите се безвеза, а нејзините златца за чоколадо.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...za ova ...realna slika... |
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |