IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Бермудски триаголник
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бермудски триаголник

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
Автор
Порака
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:05

испув три чаши фанта...и се надевам дека не ме имат фатено...и јас ќе вељам дека сум невина...попадијка....

а ти шо ми се имаш напиено????...ако ако ....шо и да е ....простено е денес...

Точачиња.
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:09
охоохохохохохохооооооо, за вечерва не прашуј, пиев и пиев и пиееееееееевввввввввввв.. роденден мие веќееееееееееее
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:12

happy birthday to you.....

happy birthday to you.....

happy birthday dear ghoooooooost ....

happy birthday to youuuuuuuuuuuuuu

....aааааа....ачкаааа ....зарипнав од пеење........

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:14
кисссссссс кисссссссссссс кииииииииииииииииииисссссссссссссссссссс јокииииииииииииииииииииииииииии ааааааааааа зарипнав од бакнежииииииииииииииииииииии
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:16
исто толку бакнежи и од мене до те*е..... цмок цмок цмок цмокцмооооооооооок духченцееееееееее...ми се затнаја ушиве од цмокање....
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:36
аман бре јокинце  слатко усте многу бакнежи не трпит знам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 09:54
не ми откажа устата...ушите ми откажаја...врти десното обрафче да видиш колку бакнежи ке ти стигнет....
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 15:58
абре од кога почна со уши да се бацува мајката????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 16:01
aman bre....ti ne gi znajs novite finti.....od mnogu ckripenje pri praenje cmok cmok mi otkazvet usive.....jas ne sum tolku istreniranaLOL
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 16:11
па добро бе јоки мајку му стара, си слушнала ли ти за подмачкување????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 16:17
ej.....ne......so e to?!!!!!!!LOL
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 16:24
епа то е кога градат зграда, доаѓа еден камион и истура материјал за градба. После тоа доаѓа пауза за работниците да јадат и да соберат сила и енергија... и доаѓа газдата и им вели ајдееее шо сте седнале брееее, на работаа ситеее... е тоа е подмачкување до коске јоки
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 16:27
aaaaaaaaaaaaa......fala za iscrpnoto objasnenie.....za narednoit pat ke znamLOL
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 16:37
нема на што, ми беше мачно и затоа не повелувај друг пат
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.