![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 185186187188189 360> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZD,misli na mene,postojano
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
ZD,e daleku od mene i cekam da se javi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Znam deka ko ke otidam doma prvo sto ke napravam e ke jadam.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Zd,odam sega odma da se banjam
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам... у ствари сум сигурна дека претерува
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Znam deka e zima
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека......сум нервозна
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
znam deka nema da se smiram use dolgo vreme..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
snezzana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 77 |
znam deka denes popladne kade sto bev ne sakam da odam nikogas
|
|
![]() |
|
snezzana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 77 |
ЗНАМ ДЕКА ИСТО ТОЛУ МИЗЕРНО СЕ ЧУВСТВУВА И ДРУГАТА СТРАНА,САМО НАЈ МИ Е ШТО Е whithout reason
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
..zdk nisto ne znam...ali nasetuvam...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
zdk ne me ni interesira
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
....ic ne me smirgla....
![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ZDK deka so vakvi prijateli, ne ti trebaat neprijateli
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 185186187188189 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |