|
Кој прв ќе каже не ? |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 47> |
Автор | |||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
секако дека е важно да си поиздржлив Елени, затоа што ако трае само 5 минути, што ќе осетиш ти за тоа време????? ништо нели?? или таман си се запалила и толку е |
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ja znam i bravo za Ghost ako ja sovladal tehnikata zatoa sto imam prijateli koi mi imaat priznaeno deka ne mozat da se samokontroliraat.Fala bogu ja imam sreka so ne naletav na nekoj od niv |
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
епа тоа и не е многу големта тајна, но фала богу дека машкото треба да си се секса често, за да успее да се докопа до таа информација, пошто во такви кругови се движи информацијата не е многу тајна уште еднаш ќе повторам
|
|||
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mozez i posle tie pet minuti da prodolzez......retki se tie mazite koj na prviot odnos so edna partnerka,mozat mn da se kontrolirat....ama toa lie bitno??? napraj ja cela nokj partali...pa da vidam dali i precat i ednas 5 minuti.......... |
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
епа тоа и мене ми е зборот, што е важно ако првиот пат биле само 5 минути, кога после на втор пат е пуздер напраена
|
|||
|
|||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ghost ja mislev poveke na saat-dva ,(od partija,neli) teshko mene ako beshe samo za 5minutine vredi soblekuvanjetoosobeno sto jas davam golemo znacenje na predigrata. |
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
богами и јас давам значење на предигра, од причина што сакам да е веќе влажна и загреана до коске, за да влезам како што треба |
|||
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
saat/dve so predigra ne e problem........bez...samo so mazi.... |
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
саат два со предиграта у сето ова време????? хаххааххаа јас би додал и уште саат време од мене
|
|||
|
|||
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se nadevam toa puzder znaci deka devojkata uzivalatolku mnogu sto ako ja prasas za nejzinoto ime ne mozela da ti odgovori Изменето од maja |
|||
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и би додал дишење длабоко уште едно 10-ина минути после сексот Изменето од maja |
|||
|
|||
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Uste i da uzivash seto toa vreme i ti togas moram da kazam :Devojki sto cekate ?Steta vakov talent da se propusti |
|||
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ехехехееее... епа не сум девојка јеби га иначе ќе го соберев хахахахахаа се шалам, каков талент бре јас сум пациент
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |