IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кој прв ќе каже не ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој прв ќе каже не ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 47>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:31
kaj mene ne se slucilo toa, pa sekojas toj prv se otkazuva, stom mu spomnam pak ne saka, mi vika  ne bil robot so ke me zadovole kolku pati jas sakam 
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:36
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

се додека не осетите болка кажи зашто знаете да кажете, доста е ме боли?????????????? или тоа нееее... кај вас не се случило???
Искрено да ти кажам до сега имам осетено само еднаш болка, но за срека тој прв се ОТКАЖА,уф се секавам баш на ова и тоа добро.Ама јас останав до крај
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:37
епа мила гирл, ако твојот убаце не е спремен кондиционо на маратонски патеки, тоа не значи дека и другите се такви  вежби мила вежбиии, удри му секој ден тренинг се повеќе и повеќе, па да видиш како од обичен е*ач, после само месец дена или два, ќе стане ѕвер од е*ач
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:38

Originally posted by maja maja напиша:

се додека не осетите болка кажи зашто знаете да кажете, доста е ме боли?????????????? или тоа нееее... кај вас не се случило???
Искрено да ти кажам до сега имам осетено само еднаш болка, но за срека тој прв се ОТКАЖА,уф се секавам баш на ова и тоа добро.Ама јас останав до крај

па затоа реков, вие од инат не кажувате НЕ, а не дека можете повеќе да издржите

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:38

па затоа реков, вие од инат не кажувате НЕ, а не дека можете повеќе да издржите

Нема инат кога се работи за болка, но пак јас не казав НЕ
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:40
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

kaj mene ne se slucilo toa, pa sekojas toj prv se otkazuva, stom mu spomnam pak ne saka, mi vika ne bil robot so ke me zadovole kolku pati jas sakam
Така е срценце мало, тие се откажуваат први.А не бил робот , ме насмеа со ова
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:40
duhce pa eve posle 2 saati ke dojde toj kaj mene i ke go teram da imame sex 8 pati ovaa vecer, i aj bas da vidam koj prv ke se otkaze.....
im ready, ne znam za nego
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:43
епа гирл не ме сфати мила, ако тој не бил баш многу активен, биди сигурна дека нема да може да издржи, но затоа реков, мавај му секој ден кондиционо  со секој ден ќе видиш како ќе се зголемува времето на вашиот секс  на крај и двајцата ќе паднете без да знаете кој прв кажал НЕ
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:46

More luge i ja sum za sex ama ne e tolku bitna izdrzlivosta tipot moze da ''vesla ''cela nok ama biten e kvalitetot

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:47

kaj mene ne se slucilo toa, pa sekojas toj prv se otkazuva, stom mu spomnam pak ne saka, mi vika ne bil robot so ke me zadovole kolku pati jas sakam

колку е само мојата колешка убедена дека ние први се откажуваме  има една тајна која што му овозможува на машкото да не сврши многу мнооогууу долго време  нема да ја кажам затоа што е тајна, а и ако се заинтересирани, нека си ја дознаат самите, пошто јас богами се намачив додека дојдов до таа информација, која што кога ја пробав на дело, аууу мајке ми како ми се зголеми за тродупло времето од претходното  хаххахахааа  и уште нешто  најважно е што е можно повеќе пати да свршиш у кревет, и мислите да ти бидат таму, а не на тоа ајдеееее издржиииии, ќе бидам појак/а од негоооо ајдеее

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:48
  aha epa dobro, togas edna nedela terapija sleduva
pa posle edna nedela pak ke komentiram na temava
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:49

колку е само мојата колешка убедена дека ние први се откажуваме има една тајна која што му овозможува на машкото да не сврши многу мнооогууу долго време нема да ја кажам затоа што е тајна, а и ако се заинтересирани, нека си ја дознаат самите, пошто јас богами се намачив додека дојдов до таа информација, која што кога ја пробав на дело, аууу мајке ми како ми се зголеми за тродупло времето од претходното хаххахахааа и уште нешто најважно е што е можно повеќе пати да свршиш у кревет, и мислите да ти бидат таму, а не на тоа ајдеееее издржиииии, ќе бидам појак/а од негоооо ајдеее

Колега мој, која е тајната на твојата издржливост, ај кажи
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:50
Originally posted by Eleni Eleni напиша:

More luge i ja sum za sex ama ne e tolku bitna izdrzlivosta tipot moze da ''vesla ''cela nok ama biten e kvalitetot

Со издржливоста и квалитетот е важен, па јасно е.

Изменето од maja
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:52

колку е само мојата колешка убедена дека ние први се откажуваме има една тајна која што му овозможува на машкото да не сврши многу мнооогууу долго време нема да ја кажам затоа што е тајна, а и ако се заинтересирани, нека си ја дознаат самите, пошто јас богами се намачив додека дојдов до таа информација, која што кога ја пробав на дело, аууу мајке ми како ми се зголеми за тродупло времето од претходното хаххахахааа и уште нешто најважно е што е можно повеќе пати да свршиш у кревет, и мислите да ти бидат таму, а не на тоа ајдеееее издржиииии, ќе бидам појак/а од негоооо ајдеее

Колега мој, која е тајната на твојата издржливост, ај кажи
ни под разно мајуш

Изменето од maja
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 47>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.