|
Што може Македонија да очекува во 2009? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako po utroto denot se poznava izgleda nishto arno. Zdravstvoto, obrazovanieto, socijalata site bez plata a ne se znae ni koga kje dobijat. Prezemeni cekori koi ocigledno neznaat kako da gi sprovedat. Proektot cela plata gi ostavi lugjeto so IC PLATA.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразој, снегој и виулици,
силни ветришта и пепелниици. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mohikanec
Сениор Регистриран: 23.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozeme da ocekuvame uste mnogu statui od smisli,macki i drugi gluposti na ovaa vlada koja si nigra so parite i trpenieto na narodot. pri vakva ekonomska kriza pari se trosat za spomenici a ne za nekoj nov industriski kapacitet kade moze da se vraboti nekoj.no OSTVARUVAME.
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ostvaruvame....vo 100 cekori...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mohikanec
Сениор Регистриран: 23.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mileg ako od naredniot mesec dobijam povisoka plata ona sto e povekje tebe ke ti go dadam ako ne ti da mi doplatis. So cela plata ostavaat "biznismenite" da pravat uste pogolemi malverzacii i da ja kradat drzavata i rabotnicite.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od vistinata ne se bega, kolku i nekogo da ne mu cini. Jas ne ja napagjam vlasta tuku iznesuvam fakti- vistina e dekavrabotenite od zdravstvo i obrazovanie seushte nemaat zemenodekemvriska plata a ne se znae ni koga kje zemat.
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очекувам правилно распоередување на СУБВЕНЦИИТЕ, особено во земјоделството...
Лани повеќето субвенции отидоа во ветер (нечии џеб), денес читам дека оваа година било подобро организирано... Стручните соработници на Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделието од денеска се на терен со обрасци за земјоделците со кои ќе аплицираат за субвенции. Јонче Цилески, стручњак за житни култури со неколку децениско искуство, денеска беше во пелагониските села Логоварди и Новаци, и им ја објаснуваше процедурата како да аплицираат. „На секој фармер ќе му дадеме упатство, и пополнет образец како да ги пополни. Значи олеснета е работата многу. Ќе си гледаш на овој образец и ќе си напишеш. Значи без да направиш некој грешка. Мислам дека тоа е плус и се што ви треба друго Агенцијата стои на располагање да ви помогне“, изјави стручен соработник во агенцијата. Досега најголем проблем пелагониските земјоделци имаа со сопственоста на имотот и како по обичај, до последен момент чекаат за обезбедување на потребната документација. „Ланската година до каде што појдов секаде ме вратија и не земав ни денар“, рече Богоја Деспотовски, земјоделец од с. Новаци. |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е затоа што малограѓанската елита на власт и опозиција одлучи да им се обраќа на селаните т.н. земјоделци со „фармер“, та пустите не разбираат дека тоа се однесува на нив. Од толку работа на нива, пардон „ранч“, не стигаат ни да отидат до министерството за земјоделие, уууупс. фармерство. И уште се молат за денари, а изгледа треба да бидат долари ...
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodeka da gi ispolzite tie vashi 100 chekori, choveshtvoto kje nestane. Crno ni se pishuva. |
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
USTE LI KE BIDE POLOSO OD OVA
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во животот кога ти е добро рачунај дека може да ти е и ПО...добро. Кога е лошо рачунај дека постој можност повторно за ПО..............лошо.............. и се така во бескрај...........никогаш не постои . Секогаш живот оваков или онаков сами си го правиме. Затоа внимателно сега кога имате можност да одберете. |
|
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zavisi koj i kako gleda...kako so casata do pola polna so voda...kako ja gleda pesimist i optimist...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како погоди?
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што може Македонија да очекува во 2009?
NISTO Изменето од Polaris - 24.Јануари.2009 во 04:31 |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |