|
Судоку |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Јануари.2009 во 00:19 |
Koga ne mozam da se skoncentritam ....so se veli mi leta pametot......zemam edno sudoko.......i nabrzina go resavam i nabrzina se osvezuvam !!! Sekogas idam so poluteska varijanta so 22 zadadeni brojki i vreme do 10 minuti!!!
Aj da vidime vase iskustvo........S U D O K O |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не се ограничувам со време за Судоку, еднаш една одвратно тешка комбинација ја решавав месец дена, имено после неколку дена залудни обиди решението ми дојде само дури после еден месец. Едноставно ми текна.
|
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neam pamet za toa sudoko ili kako i da e
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам како тоа набрзина го решаваш
Толку ли те бива Ги пешавам најчесто тие со 9 ама ако се изнервирам на крај ќе го ишкртам цело......и така не го дорешувам |
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf sekogas se nerviram koga resavam SUDOKU...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tamarce ne smees da se nerviras , resavaj sekoj den po edno i za izvesno vreme ke dobies i brzina i preciznost, a mozokot ke raboti li ke raboti I ke vidis kolkavo e zadovolstvoto posle reseno sudoko |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve kako ke go resam
Eve ke oberam 2 od levo idam vertikalno....gore kocka ima dvojka,sredina ima dvojka ,dolnata kocka nema i ke bide najdole levo na kjose.......aj prodolzete da vidimw kako ke ide......... Изменето од bijonse1 - 20.Јануари.2009 во 21:07 |
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sekoj den probuvam ama namesto resenie dobivam nervoza Sepak fala na sovetot |
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse1 кое ќоше ги има две?
Се шалам... и јас често со то се занимавам... ме релаксира |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха.... ... Минатата година неколку месеци бев загрозен со СУДОКУ... Решавав по неколку на ден... а на крајот се префрлив на оние supreme и extreme... Тоа е да ти заглави мозок... Се натпреварувавме кој прв ќе открие некоја бројка... Тогаш ги научив сите начини како се доаѓа до бројките... па и оние X - wing, Swardfish... итн.. Прочитав дека судокуто било многу добро за "мозочна гимнастика" ... И една анегдота... Еднаш решавав судоку во авион... ... и продолжив "смирено" да си решавам и додека имаше турбуленции... "не обраќајќи внимание на она што се случува" ... за после тоа да сватам дека сум го испогрешил.... |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekolku godini resavam...i kako sto rece james dean dobro e za mozocnata gimnastika...iskreno gi resavam mnogu brzo, pa nekogas koga sum natprevaruvacki raspolozena si zadavam vreminja koi moram da gi ostvaramimam i vo mob, pa koga mi e dosadno koga patuvam ili porano koga odev na predavanja na fak redovno si resavav!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temava e malce filozofski sudoku ne e hobija tuku e tester na mozok i IQ ama pak resavam interesno e
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Купувам цел крстозбор само со судоку :)))))
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obozavam Sudoku koga mi e dosadno i imam do mene resavam ali ako napravis greska odi najdi ja
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |