|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 659660661662663 717> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro utro pozitivci... spijte si vie ..kafeto ve ceka...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро на сите
Да си го шмркнам кафенцето со вас... и одам да се фатам за работа. Денес си имам именден на либето.... да ве почестам малку вино, за добро расположение |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cestito i vecno ime na nashiot forumski zet...Da ni e ziv i zdrav i da si doceka vnuci i pravnuci da go nosat negovot ime... A i sakanata mu da go slusha i cuva kako retka vredost...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBAR DEN REZONATORIIIIIIIIIIII... ZA MNOGU GODINI PRAZNIKOT ... VODICI ... BOGOJAVLENIE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEZNAM ZOSTO ... AMA KAKO NEKOJ DA ME BANIRA ... MOZAM DA CITAM ... A NEMOZAM DA PISUVAM ... KE MORA DA BIDAM UPOREN ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..i mene mi se ima sluceno nekolku pati...duri reagirav kaj administaratorite...samo po sebe se sreduva... posle dolgi macenja i nervoza...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POZDRAV MAMAMD ... SE KE BIDI ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честито име на сватот ...Вечно нека му е и да е жив и здрав и уште долго да си го слави името...
Ај од мене по една ракиичка и малку салата за мезе... Сваќата може ќе задоцни вечерва...оправдано |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За добра ноќ и мирен сон .... до утре
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Помина Водици... денес е св. Јован
Благодарам на дадичка и на сваќата за убавите зборови А и за мезето |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,zdravo otsutni pozitivci...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво и до присутните овде
Резонирајте позитивно- љубовта е се’ што ни треба...(плата ионака не ни даваат) |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da ve dzirnam i da odam da dorabotam...
|
|
Внеси реплика | страница <1 659660661662663 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |