![]() |
|
Што ве привлекува повеке изглед или карактер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 37> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
STO?HEMIJA I BIOLOGIJA
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
koga ke ja prasav baba mi, kakov bil dedo mi, sekogas ke mi odgovorese slatko zamisleno: da gi imas moite oci i da go vidis..... znaci ubavinata doaga so karakterot na covekot
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
кога ме хипнотизирал изгледот
![]() ![]() ![]() карактерот ме освестувал ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
PORANO SE ZALETUVAV PO UBAVI I ZGODNI DECKOVCI ,A SEGA GI ZOBIKOLUVAM I GO GLEDAM VNATRESNIOT DUX
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Kako sto kazav .... prvo sakam da mi se dopadne fizicki,a potoa
![]() ![]() Изменето од igi 3 - 16.Јануари.2009 во 17:33 |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
igi lelelel od mnogu pisuvanje se zbuni celiot ![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
sekogas go barame dobriot izgled,koj ne e presuden ,za mene sto ke mi e ubavina ,ako nema karakter,najubavo bi bilo da gi pronajdes i dvete vo edno ,za zal retko ,sepak bi odbrala karakter, so negoviot karakter ke ja pronajdam ubavinata... vo nego
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Kako prvo sto go gledame vo edna osoba e fizickiot izgled,a potoa sakame da ja videme negovata vnatresna ubavina {karakterot}....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
prvo me privlekva izgledot,ako mi fati oko sledva vtoriot del od prasanjevo
![]() |
|
![]() |
|
Kako ke te privlece nekoj ili nekoja ako ne ja vides
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bussavko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
site lazete zosto ne priznaete deka sekogas e presuden izgledot pa potoa seto ostanato odnosno karakterot,bidete realni i kazete koj od vas se vljubil vo karakterot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
стојам на овие зборови и размислувања,и би додал дека колку и да би бил партнерот личен,доколку се нема интелект од спротивната страна со кој би можело да се извршува една нормална секојдневна конверзација,се ќе се разпадне како кула од карти. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
fiks nie ne go sporime toa,samo prvin jas mislam deka ke te privlece izgledot a potoa ako ti odgovara karakterno ke prodolzis ako ne tuka i se se zavrshva
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |