|
Што сте во хороскоп? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 46> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAKA E DAK
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rak
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVEN
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А,раковите се многу емотивни,привзани за фамилијата.
Понекогаш розево гледаат,многу се ранливи личности и со нив треба внимателно и со нежност |
|
Љубов и само љубов
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а козите какви се
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаха јарците,јас лично имам добро искуство посебно со козите многу се вредни(посебно на работа)даваат се од себе,добри се за мед.установи,ги привлекува мистиката,спиритуалноста,со една коза многу добро комуницирам...јас рибчето ја обожавам
|
|
Љубов и само љубов
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно е дека раковите се многу приврзани и ранливи... од лично искуство...
|
|
tante1990
Група Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum vaga,a se mislam deka sum lav....hahahahaahahahahah,toa oti mn se pletkam so lavovi
Изменето од tante1990 - 21.Јануари.2009 во 20:56 |
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас Рибчето сум со Овен...каква конбинација супер ни оди девет години ми се погодил изгледа а
|
|
Љубов и само љубов
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лавовите-„Цареви на животните„-многу се пребирливи и не сакаат со било која де се,и обратно.
Да издржиш со лав значи дека треба да бориш за него(а тој обожава)кога женската е рамна на него,да се бори како лавица,да биде нежна како риба,но мислам дека девици највеќе му одговараат. |
|
Љубов и само љубов
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dak, a bliznaci so vodolija, ke gi bide?
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мене лично со Близнаци(од спротивниот пол)неможам,кај нив не ја поднесувам двојната природа која ме ранува,што значи неможам да се ослонам на верност која за мене игра голема улога во една врска(но се е индивидуални нели)Неможам да се потпрам,не се одлучни,непостојани.
Но тие имаат и добри особини како и секој од знаците Оваа е само едно искуство кое мене ми се случило. Со жените близнаци,супер ми се,добри се за другари. Еве,се потрудив да најдам нешто на нетот и да го постирам,се надевам ќе ги задоволи твоите потреби. Близнаците имаат потреба да освојуваат, постојано да откриваат и да запознаваат. Едни од најпосакуваните личности во хороскопот, постојани заводници и флертувачи, Близнаците бараат личност која ќе биде интересна и привлечна, но со која ќе можат да остварат и интелектуален контакт. Проблемот со Близнаците е во тоа што најдобро им е на почетокот на врската, кога го откриваат партнерот и набргу ги дознаваат сите негови особини. Но, поради потребата од возбуда, лесно и без емотивен набој, го напуштаат партнерот и тргнуваат во потрага по друг. Многумина затоа ги нарекуваат дволични и несериозни. Близнаците барааат некој сличен на себе, весел и расположен за забава, а не некој кој ќе биде преетерано љубоморен и посесивен. Многу лесно знаат да влезат во врски кои се базираат на секс а не на емотивно поврзување за кое речиси и да немаат потреба. Многу доцна сознаваат што всушност сакаат па затоа и не се двоумат да побараат развод ако почувствуваат дека се гушат и дека слободата им е единствен излез. Близнаците имаат добри односи со воздушните (Терезија, Водолија) и огнените (Овен, Лав, Стрелец) знаци, додека несогласувања се јавуваат со земјените (Бик, Девица, Јарец) и водените (Рак, Шкорпија, Риби) знаци. Тешко е да се објасни зошто Водолиите ги бие глас дека се ладни и незаинтересирани за љубовните игри. Една можна причина би била таа што вели дека Водолијата премногу интелектуално навлегува во работите, па и во љубовта. Но, како да го објасниме фактот што вели дека (неофицијално!) Водолиите се едни од најпосакуваните љубовници (надвор од регуларна љубовна врска). Тоа е веќе лесно да се објасни. Имено, Водолиите не сакаат да бидат врзани со една личност, а ако го сторат тоа, таа треба да биде исклучителна и целосна независно интелектуално освестена. Сепак, полесно им е да влегуваат и излегуваат од љубовни врски, кршејќи туѓи срца, влегувајќи во љубовни триаголници и излегувајќи неповредени. Многу повеќе од останатие знаци, ним им е потребна силна интелектуална стимулација, затоа што со спротивниот пол влегуваат во еманципирани и рамноправни односи. Мора да потенцираме, дека сепак, иако тоа малку потешко им паѓа, Водолиите се спремни за љубов кон една личност. Тоа би се случило ако го најдат идеалниот партнер: натпросечно интелегентен, шармантен, речит и либерален. По триесеттата година од животот или ќе решат да влезат во брак или вечно ќе останат надвор од него. Водолијата воспоставува позитивен контакт со останатите воздушни (Близнаци и Терезија) и огнени (Овен, Лав и Стрелец) знаци. Потешко им е да се разберат со земјените (Бик, Девица и Јарец) и водените (Рак, Шкорпија, Риби) знаци. |
|
Љубов и само љубов
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дак, имаше да најдеш нешто поубаво за близнаците да пишеш
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLIZNACI ...najubaviot znak..
Naj interesni,drustveni ,komunikativni ,vo sekoe drustvo treba da ima barem po eden bliznak so ke gi zabavlja site |
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |