|
Што кога не сме во право? |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ne sum vo pravo znaci nekoj uspeal da me izlaze
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АНИТА НЕКОГАШ И КОГА СИ ВО ПРАВО ГРЕШИШ РЕЛНОСТА ШТО НЕ ОПКРУЖУВА И СВЕТОТ ОКОЛУ НАС НЕ ПРАВИ ЕГОИСТИЧНИ И БРЗОПЛЕТИ ЗАТО ЈАС ВЕЛАМ ТРИ ПАТИ МЕРИ ЕДНАШ СЕЧИ
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE DAC TAKA E ..AMA MOETO EGO NIKOGAS NE VELI DEKA NE E VO PRAVO ..TOA E TEMPERAMENT
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
USTVARI SE MISLAM DEKA SUM VO PRAVO.......
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
retko koga ne sum vo pravo jas nikogas ne gresam sekogas mislam dva pati za nesto
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешам, како и секое друго живо суштество! Кога ќе сфатам дека сум грешил ја признавам грешката и не ми е тешко да се извинам на особата на која што сум згрешил!
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Греши човекот како не,па не сме ние совршено чисти!Грешам,се учам на грешките,а туѓите грешки се индивидуални,само гледам истата грешка повторно да не ја направам...кога си признам дека сум погрешила полесно ми е,го прифатам фактот дека не сум била во право.
|
|
Љубов и само љубов
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vreme e za kaenje
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema bezgreshni,no goleminata na edna lichnost e vo toa da si priznae za sopstvenite greshki i da ako moze od niv da izvleche poraka da ne se povtoruvaat i sekako samo golemite lugje znaat da kazat izvini.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МНОГУ ТЕШКО МИ ПАЃА КОГА НЕ СУМ ВО ПРАВО ...
НО ПОСЛЕ УВИДУВАЊЕТО ДЕКА Е ТАКА ... ИЗВИНИ НЕ Е ТЕШКО ДА СЕ КАЖЕ ... ИНАКУ СКОРО СЕКОГАШ СУМ ВО ПРАВО ... |
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne sum vo pravo a sum go tvrdela sprotivnoto...fino lepo ke se izvinam oti ako ne se izvinam ke puknam od maka....
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto kako ledyzaki,so samoto izvini mene momentalno mi e podobro i poubavo se cuvstvuvam,gi priznavam svoite greski i se izvinuvam,znam da se izvinam i na malo dete dokolku ne sum vo pravo.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bezgresen nikoj ne sekoj gresi ,a koga ne sum vo pravo ke se zamislam i ke si priznam go privakam.
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko se izvinuvam,a za toa vo sebe se jadam
|
|
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |