![]() |
|
Што најчесто користите, кармин или сјај? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
лабело росал од камилица
и сјајчиња си ставам имам само еден кармин од авон како месо боја и супер е единствен кармин што ми се погодил |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
caj od kamilica i crn marker
|
|
![]() |
|
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
sjaj
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
SJAJ
![]() |
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
labelo
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Zadolzitelno karmin i vrz nego sjaj
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
sjaj
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Користам лип балм за заштита и нега на усните најчесто од Нивеа, сега моментално Бебе инаку за разубавување исклучиво кармин, ги имам во најразлични бои и ставам боја кармин во зависност од расположение.
Сјај мразам, мрзам се што ми се лепи на уста, имам чувство ко да сум јадела бурек а не сум се избришала. ![]() Изменето од GlenKlouz - 20.Јануари.2009 во 01:08 |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
jas molivce pa karmin.....
![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ajvar
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
LipBalm-ROSAL
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Sjajce i labelo Rosalce
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Pa godisno sigurno jadam pola kilo karmin
![]() |
|
![]() |
|
MARIJA.MIHAIL ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
sjaj,sjaj i samo sjaj...ma kakov karmin...sjaj za usni "nivea"-caregloss & shine....vo dvete nijansi praska i roze...mmmmmmm...koj nema neka si nabavi...obaveznoooo!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |