![]() |
|
Потреба да бидеш потребен |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da mila zverka,mnogupati sum razmisluvala i za toa,grizata i potrebata da bides potreben ,nemozes da gi izmeris na vaga,sekogas ednata strana prevladuva,retko da moze da bide isto,zatoa za vakvo nesto bi trebalo da se razgovara,zs sekogas postoi kompromis.
![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Потреба да бидеш потребен- во суштина целосен егоизам.Затоа што е егоистично да се прави нешто за некого очекувајќи нешто за возврат. Постапките треба да се базираат на безусловна љубов.Само со безусловна љубов можеме да го достигнеме совршенството. А потребата да бидеш потребен некому само заради своја потреба е чиста илузија и ништо повеќе од тоа.
|
|
![]() |
|
mila anitce odalecena si od temata milo.
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Од тие лично што ги познавам, најчесто сум им потребен кога се селат, плоча ако ставаат на куќа, ако не му пали кола да ја буткам и како најважно сега сакаат и претседател на кукен совет да ме стават да имаат кого да колнат тоа бабите...е нема...хм...то му доџе нешто као модератор у зграда
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Млад сум бил затоа...е сега замисли с ким ја то живим
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() аааа....арно ако им праиш на бабите, може да те пречекуваат пред улаз и како Груевски да те бацуваат, хахахаха..... п.с. сочно! ![]() |
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
sekoj ima potreba da bide potreben na nekogo
![]() |
|
![]() |
|
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Nemam potreba da se cuvstvuvam deka sum potreben na nekogo,nemozam da ja nosam taa tezina na grbot,jas si go ziveam svojot zivot,i jas gi biram prijatelite i sakanite,nikogas ne dozvoluvam mene da me biraat i da bidam na milost i nemilost na nekogo.Na dobro se vraca so ista mera na dobrina ni povece ni pomalku,a na loso so dupla doza.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
BRAVO...impresivno nema sto(kako jas da go pisuvav tekstov) ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
убаво е да си некому потребен,не ми глумете тука...чисто да имам кој да ме изгушка кога ми е тешко...кога ми се плаче...кога сум уморна...не од егоизам,никако
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
razmisliv
NE VREDI na kraj sekogas kje ispadne deka si imal zadni nameri poarno svirkajte si |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Потреба да бидеш потребен е еднаква на потребата и тебе да ти треба некој.
ти ми требаш мене и ја ти требам тебе ![]() Изменето од GlenKlouz - 25.Ноември.2009 во 22:16 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |