IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Искушение за прељуба
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Искушение за прељуба

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 16>
Автор
Порака
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 18:27
Originally posted by bussavko bussavko напиша:

site od vas kazuvate deka nema da padnete vo iskusenie.Bi ve prasal kolku od vas ne ste padnale vo takvo iskusenie ako ima iskreni megu vas neka kazat?So sigurnost tvrdam deka poveketo od vas imate padnato vo iskusenie,samo sto site tuka glumite,praseanje e kolku treba za toa iskusenie vo koe sete zapadnale ste spremni da se otkazete od se sto ste imale vo minatoto?Lubovta doaga nekogas porano nekogas podocna,i nejze ja bira srceto ne vie ne umot,i samo ednas vo zivotot se saka i nikogas poveke seto derugo e samo nadez na oporavuvanje od predhodnoto.Dali vredi?Ne vredi megutoa ne ste mokni da sprecite,kolku i da se trudite samo ke se povresite samite sebe uste poveke.

A be Buss ete i jas istoto go kazav nema sansa site sme takvi maski zenski sve za eden , a eden za nikade
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 18:38
Sto e toa iskusenie za peljuba???

Jas ne znam ne sum odavde
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 18:49
a znaete igi od dakle ste koga se dojde vo iskusenie
Кон врв
bussavko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Јануари.2009
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bussavko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 18:49
site dobro se znaete i site se kriete zad svojata sueta,se dodeka nemate hrabrost da priznaete deka nikoj nikogo ne saka da povredi i izneveri se dodeka ne se pojavi nesto sto e posilno od nego i nemoze da spreci pozz drugari vo pravo si anelija pozz
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 18:51
More stoe ova site   casni sestri
Na nikoj ne mu doslo do preljuba
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 18:59
Pa vaka...mnogu sum mlada da zboruvam za ovaa tema no sepak ke si go kazam moeto mislenje..Ljubovta ne bira ni godini ni mesto ni vreme tuku se slucuva togas koga se slucuva..I ne mozam da kazam deka koga ke se omazam(ako nekogas se omazam )nema da go izneveram mazot..Ne se udiram po gradi jas nikogas nema da go izneveram ili pak da pomislam na neverstvo zatoa sto ne znam sto mi nosi idninata..Mozebi na 40 godini ke imam i maz i deca potocno semejstvo,ke se pojavi nekoj sto ke razbudi vo mene se sto zaspalo...Da ke bidam so nego i ke go izneveram mazot mi...Mozebi toa nema da bide ljubov tuku samo obicen flert ili bilo sto no sepak ke se trudam da ne si go povredam semejstvoto posebno decata...No nikogas ne bi si gi napustila decata zaradi nekoj,da gi ostavam na ``ulica`` i slicno....A pak mozebi i nikogas nema da se sluci toa....Nikoj ne znae sto ni nosi idninata no sekoj znae sto dobiva koga ke umre,samo 2m zemja i nisto drugo....
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bussavko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 19:02
tamara premnogu si mlada za da komentiras,samo edno da znaes deka mnogu zeni go imale tvoeto mislenje se dodeka ne sretnale osoba koja i bila povazna od se na ova svet
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 19:12

tamara premnogu si mlada za da komentiras,samo edno da znaes deka mnogu zeni go imale tvoeto mislenje se dodeka ne sretnale osoba koja i bila povazna od se na ova svet

Pa i samata kazav deka sum premlada da komentiram za ovaa tema,ama kazav i deka ne znam sto mi nosi zivotot...
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bussavko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 19:59
da tamarce nikogas ne veli ne i da ne bides tvrdoglava deka tebe ne moze da ti se sluci
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 20:04
tamara se slozuvam so ova napisanoto ,nikogas neznaeme sto ni nosi zivotot,samo edno da semejstvoto se napusta,poradi nasite potrebi,za mene nesvatlivo,zarem ima nesto povazno od sopstvenoto dete,mislam da nikoj ne bi se slozil so ova. zamene ova e egoizam,.Neznam kolku da sum vljubena neznam kolku da sakam ,nikogas ne bi dosla vo vakvo iskusenie,a preljuba i da si sposoben mozes i da si vo brak.Nekogas treba da mislime i za suetata na povredenite sto se zad nas.,ne samo za sopstvenite.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 20:17
Originally posted by anelija l anelija l напиша:

tamara se slozuvam so ova napisanoto ,nikogas neznaeme sto ni nosi zivotot,samo edno da semejstvoto se napusta,poradi nasite potrebi,za mene nesvatlivo,zarem ima nesto povazno od sopstvenoto dete,mislam da nikoj ne bi se slozil so ova. zamene ova e egoizam,.Neznam kolku da sum vljubena neznam kolku da sakam ,nikogas ne bi dosla vo vakvo iskusenie,a preljuba i da si sposoben mozes i da si vo brak.Nekogas treba da mislime i za suetata na povredenite sto se zad nas.,ne samo za sopstvenite.......

Pa i toa go napisav...i ne znam kolku go svativte tekstot.Ama napisav i deka ne go opravduvam dusevnoto povreduvanje na semejstvoto...Ne znaci ako go izneveram mazot mi i deka ke go ostavam ili deka ke si gi ostavam decata,toa nikogas...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 20:26

da tamarce nikogas ne veli ne i da ne bides tvrdoglava deka tebe ne moze da ti se sluci

Ne mozam sama da si dadam replika na samata sebe si odnosno na tekstot sto go napisav...i tocno se podrazbira vo nego toa sto posle mene go kazavte,nikogas ne veli nikogas i stojam zad toa..Ne znam kolku i kako me razbravte,no sto i da se sluci dali ke go izneveram ili nema da go izneveram soprugot,no decata nema da gi izneveram zaradi nekoja treta osoba,odnosno nema da si go ostavam semejstvoto.no otom-potom neka bidam zdrava i ziva i neka se sluci
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 22:50
busavko,da nesto bi mi bilo povazno na ovoj svet,od ona sto se otkinalo od mojata utroba nemam komentar,go ostavam na drugite,neznam kolku i da bi sakala.a i da ednas se saka vo zivotot i so toa ne bi se slozila.Izreka__ daleko od oci,daleko od srce,blizana spaja ,a ne blizina razdvaja,Sekogas ljubov ima vo nasite srca koga bi sakale toa da go sogledame.izmegu ljubov i mrznja e edna tenka linija.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:31
Ми се закани дека ќе ми го сече на трупче или ќе ми ги стега на менгеме, ако посакам друга и затоа све у земја гледам...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.